Welcome To A Smooth Monday!

Hurra, her kommer høstens store nyhet!

I samarbeid med Life Helsekost har jeg gleden av å presentere konseptet «Smooth Monday»! 

IMG_9156

Konseptet Smooth Monday handler om å ha en bra start på uken, det motsatte av Blåmandag! Snakke om at dette trengs nå som det blir mørkere og kaldere.

Hver mandag vil jeg dele en ny oppskrift med dere her på bloggen og med alle Life helsekostbutikker. Oppskriftene i «Smooth Monday» er næringsrike, smakfulle og superenkle å lage, alt for å sikre deg en «smooth» start på uken! Stikk innom din nærmeste Life butikk og få deg en smaksprøve!

Oppskriftene i konseptet «Smooth Monday» er laget for å være en enkel, rask og effektiv måte å få i seg mest mulig mikronæringsstoffer, planteproteiner, sunne fettsyrer og helsebringende plantestoffer!

Acai Antioksidantbombe!

Den aller første oppskriften er en skikkelig antioksidantbombe. Den inneholder masse antioksidanter fra blant annet Purasana Acaipulver og Purasana Gojipulver, den inneholder også masse sunne, essensielle fettsyrer, fra Udo`s Choice, i tillegg til at den er kjempegod! Jeg anbefaler at du tester den ut selv!

Førkjølelestider..

Siden vi går mot vinter er det lurt å styrke immunforsvaret. En fin måte å styrke immunforsvaret på er blant annet å spise matvarer som inneholder masse antioksidanter, for eksempel bær, som det er sesong for nå. Hvis du ønsker å gi immunforsvaret ditt en ekstra boost kan du inkludere de spesielt antioksidantrike bærene acai og goji, i ditt daglige kosthold. Både acai og goji inneholder masse helsebringende plantestoffer, i tillegg til antioksidanter og bioflavonider, som blant annet forbedrer hudkvaliteten, styrker immunforsvaret og har cellefornyende egenskaper.

Fargerike Gojibær!

BRIMI_berge-8248

Her er et bilde fra når jeg utviklet noen av «Smooth Monday»oppskriftene, antioksidantbomben er den lillafargede smoothien lengst fram.

FullSizeRender

Oppskrift Acai Antioksidant Bombe! 

2 ss Purasana acai pulver
1 ts Purasana goji pulver
2-3 ss Chiafrø
2 ss Udo`s Choice
1/2 dl Økologiske frosne blåbær
1 dl Økologiske frosne jordbær
1 Økologisk banan
1/2 dl Ananasjuice
1 dl Økologisk eplejuice
1 dl Avkjølt Clipper Skinni Vanilli te eller kokosmelk eller mandelmelk
Kjør alle ingrediensene i en sterk blender, for eksempel Nutribullet, eller med en stavmikser til alt er jevnt! Smoothien nytes umiddelbart og kan toppes med for eksempel litt blåbær, kokosflak, Purasana hempfrø, Purasana Ultramix berries og valnøtter!