Villrissalat Med Deilig Østerssopp!

Som dere har skjønt er jeg veldig glad i villris, jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Rett og slett fordi det er næringsrikt og godt! I dag deler jeg en ny villrisoppskrift som er både veldig enkel og veldig god.

Østerssopp Fra Gruten Oslo

I dagens oppskrift har jeg brukt østerssopp fra Gruten Oslo, superdigg, fantastisk smak og av veldig god kvalitet, anbefales! Jeg kjøpte min på Reko-ringen som jeg anbefaler at alle sjekker ut! Hvis du ikke har østerssopp kan du enten bruke for eksempel kantarell eller steinsopp.

Oppskrift Villrissalat Med Østerssopp Og Massert Rødkål

3 dl ferdigkokt villris

125g fersk østerssopp, hakket i biter

2 store, finhakkede sjalottløk

2 fedd hvitløk, finhakkede

2 ss Kaldpresset. økologisk kokosolje

En god klype Purasana himalayasalt

2 dl hakket hjertesalat

Fres løken i kokosoljen og tilsett deretter soppen og saltet, rør godt og stek til soppen blir mør, tilsett hvitløken og stek på middels varme til soppen har sluppet på væsken og krympet litt inn. Legg opp soppen på et fat. Ha litt mer kokosolje i pannen og fres villrisen sammen med tamari og sort pepper til den er gjennomvarm og tatt til seg smak. Tilsett deretter soppen og la det ligge i pannen sammen på lav temperatur i fem minutter.

Legg deretter opp villrisen og soppen på en tallerken med den masserte rødkålen og toppingen. Nytes umiddelbart.

Topping:

3 ss Purasana hampfrø

2 ss 3 ss Francisco Gomez Olivenolje Grosal

Massert rødkål

3 dl finhakket rødkål

3 ss Francisco Gomez Olivenolje Grosal

1/2 ts Purasana kokosblomstsukker

En klype Purasana himalayasalt

1 ts Lima tamari

1 ts friskpresset sitronsaft

Ha alle ingrediensene i en bolle og masser godt til rødkålen er mør og har tatt til seg smak fra krydderne.

Håper det smaker!