Verdens Deiligste Sjokolademousse Med Appelsin!

Sunn sjokolademousse?

IMG_3144

I dag deler jeg en av mine store dessertfavoritter, den lager jeg ofte og det beste med den er at den er både superenkel å lage, den smaker fantastisk og i tillegg inneholder masse næring! Skal du lage en dessert denne helgen, la det bli denne, du vil ikke bli skuffet, jeg lover.

I oppskriften bruker jeg kokosmelk og den kokosmelken jeg liker best er EcoMill kokosmelk. EcoMill har to ulike typer kokosmelk, en liten i 250 ml, som er mer kremete, den heter cuisine og en stor, i literforpakning, som er litt tynnere. Jeg bruker den lille pakken som er litt mer kremete i denne oppskriften og jeg bruker den store når jeg lager smoothies.

download-1

Helt Rå Sjokolademousse Med Appelsin

Bilde1

 En Avokado

1 dl Ecomill kokosfløte

1 ½ dl Purasana kakaopulver

2 ss Naturata vaniljepulver

En god klype Purasana Himalayasalt

1 dl Biona kokosolje

1 dl Purasana kokosukker

½ dl Naturata lønnesirup

1/2 dl Saft fra en økologisk appelsin

Skallet fra en hel økologisk appelsin

Alle ingrediensene moses med stavmikser til det er helt jevnt. Serveres med en god topping, for eksempel, pistasjnøtter, Purasana gojibær, Purasana mullbær og Purasana kakaonibs.