Ukens Smooth Monday Shake, Orange Blaster, En Skikkelig Immunboost!

Denne uken holder vi det superenkelt med kun en shot som likevel er fullstappet av sunne plantestoffer, vitaminer og mineraler.

Smooth monday uke15 700x700_1

Ukens Smooth Monday, Orange Blaster er en skikkelig boost med både Purasana bipollen og Purasana gurkemeie pulver! Både bipollen og gurkemeie er noe jeg spiser mye av om dagen siden begge to styrker immunforsvaret og virker generelt styrkende på hele kroppen. Bipollen inneholder også masse vitaminer, mineraler, i tillegg til at det inneholder hele 35-40% protein.

Jeg har tidligere skrevet om bipollen her

Jeg syns likevel at det er verdt å repetere at gurkemeie inneholder noe av de mest effektive betennelseshemmende plantestoffene som har blitt funnet i naturen! Har du mulighet å spise eller drikke fersk og økologisk gurkemeie så er det selvfølgelig det aller beste. Hvis du ikke har mulighet til det så kan jeg anbefale Purasana Curcuma som er supert alternativ med rått, økologisk og ubehandlet gurkemeie pulver.

Vil du lese mer om fordelene til gurkemeie og få oppskrift på Gull Melk kan du sjekke her

Sort Pepper For Bedre Opptak Av Curcumin

download-1

Jeg har tilsatt litt kvernet sort pepper i ukens oppskrift siden det optimaliserer opptaket av curcumin, det aktive plantestoffet i gurkemeie. Hvis du tilsetter litt plantebasert olje som er rik på omega-3 eller kaldpresset kokosolje, så vil opptaket av curcumin bli enda bedre!

Appelsin For Smakens Skyld

download

Syns du at shaken smaker litt mye gurkemeie kan jeg anbefale at du tilsetter en hel økologisk appelsin, uten skall og kjører den sammen med resten av ingrediensene i en blender, til alt er jevnt. Da vil du også få i deg enda mer mikronæringsstoffer og plantestoffer!

Oppskrift Orange Blaster

Purasana oppskrift flyer A5 uke15

Trenger du en betennelseshemmende immunboost så anbefaler jeg at du løper innom din nærmeste Life helsekostbutikk for en shot!