MacaCacao Awesomeness, Gir Deg Masse Overskudd Og Næring!

MacaCacao Awesomeness er ukens oppskrift som vil sørge for at du starter uken med et overskudd!

Smooth monday uke5_700x700_1

Trenger du en velsmakende næringsbombe med masse futt til ĂĄ starte dagen med? Da er ukens superenkle Smooth Monday oppskrift den perfekte løsningen! MacaCacao Awesomeness er en sunn nytelse som er stappfull av bĂĄde mikronæringsstoffer og plantestoffer som virker oppløftende og energigivende.

Maca

maca rot 700x700 px

Maca er en rotgrønnsak i korsblomstfamilien, det vil si at den er en kĂĄltype, akkurat som for eksempel hodekĂĄl, neper, brokkoli og rosenkĂĄl. Roten stammer fra Sør Amerika og har tradisjonelt vært brukt blant annet for ĂĄ balansere hormonsystemet, fĂĄ mer overskudd, øke sexlysten og fordi den virker oppløftende pĂĄ humøret! Maca klassifiseres ogsĂĄ som en adaptogen urt og med det mener jeg en urt som hjelper kroppen ĂĄ tilpasse seg ulike stressfaktorer for eksempel, varme, kulde, anstrengelse, traumer, søvnmangel, toksisk eksponering, strĂĄling, infeksjoner og eller psykologisk stress. Jeg har tidligere skrevet et innlegg om stress og adaptogener her

maca 768x500 px

Maca inneholder en rekke helsebringende og mildt stimulerende plantestoffer, antioksidanter og selvfølgelig mikronæringsstoffer, noe som gjør at den er perfekt hvis du ønsker ĂĄ skape mer overskudd i hverdagen.

download

Maca har en spesiell og markant smak som gjør at den ikke egner seg ĂĄ blande med milde smaker, men den passer godt sammen med kakao og derfor har jeg denne uken laget en deilig maca og kakao supersmoothie. Mange mener at maca og kakao er en «match made in heaven» bĂĄde pĂĄ grunn av smaken og fordi de har en del lignende egenskaper. Som de fleste av dere vet inneholder ogsĂĄ rĂĄkakao masse antioksidanter og plantestoffer som virker oppløftende pĂĄ humøret, med andre ord vil denne ukens oppskrift skape bĂĄde overskudd og glede!

Oppskrift MacaCacao Awesomeness

unnamed

I din nærmeste Life helsekostbutikk får du smaksprøve på denne superkombinasjonen!