Ukens Smooth Monday Er Vårfriske Og Fargerike, Coco Goji Berry!

Med en frisk og deilig blanding av kokos og bringebær får Coco Goji Berry frem vårfølelsen!

Smooth monday uke12 700x700_1

Vi fortsetter med Smooth Monday oppskrifter som får frem vårfølelsen! Denne uken mikser vi det tropiske kokosvannet med nordiske bringebær og asiatiske gojibær for å få en frisk, mild og antioksidantrik supersmoothie.

Gojibær

download-1

De fargerike, sterkt røde gojibærene er ypperlige å spise nå som det det snart er påske for å beskytte huden mot påskesolen. Bærene inneholder blant annet masse antioksidanter, karotener, bioflavonider og C-vitamin, i tillegg til en god del mineraler, aminosyrer og vitaminer.

download-2

I oppskriften har jeg brukt Purasana gojipulver, et fint alternativ til de tørkede bærene hvis du lager mye smoothies og shakes. Du kan også kverne tørkede gojibær i en kaffekvern til pulver hvis du allerede har bærene, eller du kan bløtlegge de i lunket vann i en time før du tilsetter de i smoothien.

images

Ønsker du en jevnere hudtone, forebygge pigmentering og bedre hudkvalitet så er gojibær et godt førstevalg. Jeg anbefaler en spiseskje med gojipulver hver dag hvis du har de ovennevnte behovene, gjerne sammen med en plantebasert kombinasjon av essensielle fettsyrer av god kvalitet.

Kokosvann

download-3

Kokosvann er et supert alternativ til juice eller vann når du skal lage smoothies siden det inneholder mer mikronæringsstoffer enn vann og mindre sukker enn juice. I tillegg smaker kokosvann veldig godt og gir deg elektrolyter! Perfekt å drikke når du har feber, er dehydrert eller svetter mye. Kokosvannet har også en skånsomt stimulerende effekt på tarmen og vil kunne hjelpe deg når du for eksempel har treg avføring uten at det virker lakserende.

Oppskrift Coco Goji Berry

Vitalkost oppskrifter flyer A5 uke_12

Trenger du noe oppløftende og oppfriskende er det bare å stikke innom din nærmeste Life helsekostbutikk for en shot!