To villrisoppskrifter på to dager!

Jeg elsker villris! Villris smaker godt, passer til det meste og er både fiberrikt, mineralrikt i tillegg til at det inneholder en god del protein.

Purasana Gojibær

Gojibær passer perfekt som topping i dagens oppskrift sammen med ristede pinjekjerner, frisk persille og deilig olivenolje. Bærene tilfører deilig tekstur, syre og sødme til retten. Gojibær er også fantastiske siden de inneholder en god del protein, inkludert alle essensielle aminosyrer, masse sterke antioksidanter, c-vitaminer, bioflavonider, ulike typer karotener og mikronæringsstoffer! De er kjente for å virke regenererende og styrke livskraften i kinesisk medisin og her i vesten er de kjente for å være hudens superbær. Alltid greit å ta ekstra godt vare på huden!

Oppskrift Villris Grillet Aubergine Med Gojibær Og Ristede Pinjekjerner!

En porsjon

En skrelt og ferdig grillet aubergine i skiver (griller den i ovnen med litt urtesalt og kokosolje på 180-200 grader til den er gjennomstekt og gyllenbrun)

3 dl Ferdigkokt villris

Noen blader hjertesalat i biter

1 ss Kaldpresset og økologisk kokosolje

3 ss Francisco Gomez Extra Virgin Olivenolje

En god klype urtesalt

En potte persille

To-tre finhakkede fedd hvitløk

En håndfull ristede pinjekjerner

1,5 dl Purasana gojibær

Massert sortkål:

To never med fint strimlet sortkål

2 ss Francisco Gomez Extra Virgin Olivenolje

En god klype Naturata urtesalt

En ts Pursana kokosblomstsukker

1 ss friskpresset sitronsaft

En ts Lima tamari

Masser sortkålen med resten av ingrediensene og sett til side.

Fremgangsmåte selve salaten:

Fres villrisen i kokosoljen med den finhakkede hvitløken og en stor neve finhakket persille, spar litt persille til topping. Tilsett den masserte sortkålen og la det surre i et par minutter.

Hell villris og kålblandingen i en stor bolle og tilsett salatbladene, gojibær og topp alt sammen med ristede pinjekjerner, persille, olivenolje og urtesalt.

Vel bekomme!