Mat, helse og livsstil

Tid Til Å Reflektere

Tid Til Å Reflektere

I disse tider kan det være lurt å reflektere over det som skjer, holde hodet kaldt og tenke konstruktivt. Her er noen av mine tanker om situasjonen vi står ovenfor.

Jeg har jobbet med helse, mat og urtemedisin i over tjue år og jeg har hjulpet og veiledet veldig mange mennesker. En av de tingene jeg har vært opptatt av som veileder er å få mine klienter til å føle seg kapable og kraftfulle nok til å gjøre de livsendringer som trengs for at de skal oppnå sine mål. Dette handler som oftest om å få bedre helse eller det å kunne prestere bedre. Jeg er også opptatt av å få alle som kommer til meg å innse og skjønne at det er enhver sitt ansvar å ta vare på sin egen helse.

Du har makten i ditt liv og det å føle seg maktesløs er ikke konstruktivt for noen, heller ikke samfunnet vårt.

Vi har alle muligheten til å ha et sterkt og godt immunforsvar og vi takler det meste. De fleste av oss vet hva som kreves for at vi skal være sterke og friske. Det som skal til handler som regel om å endre noen vaner, men belønningen er enorm. Hvis du ikke vet hvordan du skal få det til finnes det nok av oss som kan hjelpe deg på veien. Hvis vi alle trår til, tar ansvar for helsen vår og sørger for at vi er friske og raske, vil alle ha det bedre.

Jeg vil si at nå, mer enn noensinne, er det viktig at vi setter oss inn i hva som gjør oss svakere, hva som gjør oss friske og sterke og at vi tar grep deretter.

Hvis du har lurt på om du burde ta tak i helsetilstanden din, kanskje gjøre den bedre, kanskje du har hatt store problemer, kanskje du føler at det ikke er mulig? Da vil jeg si at tiden er inne! Det finnes ingen bedre tid enn akkurat nå, alt kan helbredes og det er aldri for seint.

Vi er alle fullt kapable til å ha god helse og et sterkt immunforsvar og det er noe jeg anbefaler alle å streve etter, i tillegg til å følge FHIs anbefalinger. Jeg syns det er rart at vi alle får beskjed om å vaske hendene våre men ingenting om at vi burde styrke immunforsvaret vårt.

Ta godt vare på deg selv og dine i disse tider.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *