Takk For I går Og Oppskrift På Min Deilige Peanutbutter Fudge

Takk for i går til Life Jessheim, jeg koste meg og gleder meg til neste gang!

IMG_0383

Flere av de jeg møtte i går spurte meg om oppskriften på fudgen jeg serverte, jeg har delt den en gang før men den tåler å bli delt en gang til. Den er superenkel å lage og smaker vidunderlig så her er den perfekte lørdagskosen spør du meg!

Back on popular demand!

Oppskrift Saras Peanutbutter Fudge

IMG_0387

200 gr Monki/Horizon peanøttsmør

1/2 dl Biona kokosolje

1 strøken ss Purasana Lucuma (kan sløyfes)

3/4 dl Purasana kakaopulver

2-3 ss Naturata lønnesirup

½ dl Purasana kokossukker

1 ss Naturata vaniljepulver

Juster sødmen med kokossukker, enten du ønsker den søtere eller du vil ha den mindre søt.

Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor eller en kjøkkenmaskin (ikke blender), til blandingen er jevn og klapp den ut jevnt, i en form. Det går også å bruke tresleiv og røre for hånd. Pynt fudgen med hakkede nøtter, dekk til formen og oppbevar i fryseren. Fudgen kan også lages med to lag, en uten kakao og ekstra vaniljepulver som klappes ut i en form og legges i fryseren til den har stivnet. Så legges et lag med fudge som i oppskriften over oppå den første. Toppes med nøtter og kokossukker.

Livsstilstories

Husk å følge min historie på livsstilsstories på Instagram i morgen!