Superdigg Og Mettende Smoothie Med Masse Mikronæringsstoffer, Proteiner Og Essensielle Fettsyrer!

I dag deler jeg en smoothieoppskrift som er perfekt når du vil ha noe mettende og næringsrikt. Siden den inneholder både plantebaserte proteiner og essensielle fettsyrer er den også den perfekte treningssmoothien!

I dag deler jeg noe som er både enkelt for kroppen og for deg! En supersmoothie med masse lettopptakelig næring som krever lite tid. Smoothien inneholder både hemp protein, chia og spirulina, tre planter som ikke bare har masse mikronæringsstoffer, de er i tillegg rike på proteiner. Jeg har også boostet oppskriften med en plantebasert fettsyre, bare tilsett en olje som er rik på omega tre så har du noe som gir kroppen det den trenger for å få et skikkelig næringsløft!

Hemp protein er fantastisk siden det ikke bare inneholder store mengder av plantebasert protein men det også inneholder en gode del mikronæringsstoffer, som for eksempel enkelte, viktige mineraler og sporstoffer. Perfekt å tilsette hvis du vil øke næringsmengden i ditt daglige kosthold!

Oppskrift Dønn Grønn Treningssmoothie:

1 dl eplejuice

1 dl kokosvann (du kan også bruke kun kokosvann)

1 ss Purasana hemp protein

1 ts Purasana Chiafrø

1 ts Plantebasert, flytende olje rik på essensielle fettsyrer, feks linfrøolje eller hempfrøolje

1/2 ts Purasana spirulina

1 frossen banan

1/2 avokado

En håndfull spinat eller babyleaf salat

Bland alle ingrediensene i en blender og kjør til alt er jevnt. Nytes umiddelbart! Jeg toppet min med litt babyleaf salat og Purasana kakaonibs.