Spice Up Your Life Med Maca Og Ingeæfær Latte!

Trenger du en oppkvikker som styrker kroppen, smaker deilig og som ikke overstimulerer deg? Maca og ingefær latte kan være noe for deg!

Spice up your life med krydder! I dag deler jeg en deilig, latte med maca og ingefær, som styrker kroppens immunforsvar, virker betennelsesdempende og støtter kroppens evne til å takle stress.

Tips!
Inkluder mer krydder og urter i hverdagen, alle krydder er stappfulle av sunne og aktive plantestoffer. Ingefær som er i denne oppskriften, virker stimulerende på blodsirkulasjonen og har krampeløsende og betennelsesdempende egenskaper.

Purasana Maca

Sør Amerikansk Maca

Maca er en fantastisk rot og den klassifiseres også som en adaptogen urt, det vil si at den vil støtte enkelte av kroppens evner til å takle stress. Maca vil virke litt stimulerende på hormonsystemet, uten å virke overstimulerende. Den inneholder også en god del mikronæringsstoffer og har tradisjonelt vært brukt som en vitaliserende urt i Sør Amerika. I oppskriften har jeg brukt Purasana Maca og Purasana Ingefær pulver, begge pulver er økologiske.

Spice Up Your Life!

1/2 dl Lakrisrot te

1/2 dl Kokosdrikk

1/2 dl Glutenfri havremelk eller annen plantebasert melk

1 ts Purasana Maca

1 ts Purasana Ingefær

En klype Purasana Himalayasalt

En ss Purasana kokosblomstsukker

En klype Ceylon kanel

En ts økologisk og extra virgin kokosolje

Ha alle ingrediensene i en kjele og varm opp til rett under kokepunktet eller når det begynner å dampe litt. Sett kasserollen til side og kjør alt med en stavmikser til blandingen blir godt blandet og luftig. Topp med litt kanel og nyt umiddelbart!

2 Comments

  1. Susanne Jenssen

    Takk for denne oppskriften også, har jo alt dette😍