Ukens Smooth Monday oppskrift er So Fresh And So Green. Den er en frisk, fruktig og grønn supersmoothie, stappfull av næringsstoffer!

Smooth monday uke10_700x700_1

Denne uken har vi masse greens i Smooth Monday oppskriften, både korngress  og alger, fra Purasana Green Mix som inneholder chlorella, spirulina, byggress og hvetegress. Blandingen vil gi deg masse mikronæringsstoffer som for eksempel jern, magnesium, fosfor og mangan. Green Mix inneholder også en god del aminosyrer, fettsyrer, vitaminer og plantestoffer som for eksempel klorofyll og karotener.

Tips!

Det er alltid lurt å tilsette en flytende og plantebasert kombinasjon av essensielle fettsyrer i smoothien, en fin måte å få i seg omega tre på!

Tips På Alternativer Til Juice I Smoothies

IMG_0779

Som kostholdsveileder anbefaler jeg å minske inntaket av sukker i hverdagen. Juice vil ha en stor innvirkning på blodsukkeret. Derfor anbefaler jeg at du unngår juice hvis du kan. I smoothies er det enklest å bruke juice, spesielt siden juice gjør at smoothien smaker søtt og godt, men det betyr ikke at det er beste alternativet. Hvis du ønsker å bruke noe annet enn juice kan du prøve noen av de alternativene jeg nevner her nedenfor.

Alternativer:

Kokosvann, avkjølt frukt te, avkjølt urtete, mandelmelk eller kokosmelk.

Oppskrift So Fresh And So Green

Vitalkost oppskrifter flyer A5 uke_10

Trenger du en frisk og næringsrik «pick me up» i løpet av dagen kan du bare stikke innom din nærmeste Life helsekostbutikk for en smaksprøve!