Karotenrik Supersmoothie!

Påsken og ikke minst påskesola er til for å nytes. I dag deler jeg en oppskrift på en superduper glow drikk, som vil hjelpe deg å få mest mulig ut av solen og gi huden masse næring og glød innenfra!

Glow Shake

Denne deilige shaken er stappfull av ingredienser som pleier, nærer og beskytter huden. Den inneholder blant annet Purasana Goji pulver, Purasana Camu camu og Purasana bipollen.

Gojipulver er kjent for å inneholde store mengder sterke antioksidanter, bioflavonider og store konsentrasjoner av flere typer betakarotenider. De fleste vet at betakarotener gir masse glød, jevner hudtone og beskytter huden mot solskader og stråling. Derfor er gojipulver super hvis du vil ha mer glød! Purasana camu camu er en av de få plantene i naturen som inneholder størst konsentrasjoner av c-vitaminer. C-vitaminer er viktige for alle kroppens funksjoner, men den er spesielt viktig for kollagendannelsen, hudfornyelsen og immunforsvaret. Til slutt må vi også nevne Purasana bipollen som inneholder store konsentrasjoner av b-vitaminer som er veldig viktige for blant annet både hudkvaliteten og nervesystemet. En fantastisk trekløver å bruke hvis du vil få bedre kvalitet på huden og mer glød helt naturlig!

I drikken har jeg blandet disse tre superingrediensene med friskpresset gulrot og appelsinjuice og litt flytende, plantebaserte essensielle fettsyrer. Rett og slett for å optimalisere opptaket på de aktive ingrediensene og selvfølgelig for smakens skyld.

Oppskrift Glow SuperShake

3,5 dl gulrot og appelsinjuice

1 ss Plantebaserte essensielle fettsyrer, eller for eksempel hampolje

1 strøken ts Purasana camu camu

1 ss Purasana bipollen

1 ts Pursana gojipulver

Kjør alle ingrediensene med en stavmikser til alt er jevnt og fluffy. Drikkes umiddelbart!

God påske!