Acerola Juice Endelig I Norge!

Ny favoritt hos meg er endelig tilgjengelig i helsekostbutikker i Norge! Et produkt som jeg har etterlyst har ankommet og jeg elsker det.

Jeg har tidligere skrevet at jeg er veldig for planter med store konsentrasjoner av c-vitaminer. Jeg prøver også å få i meg dette fantastiske vitamin fra flere kilder. Noen av mine favoritter er amla, acerola, camu camu, goji og tindved.

Nå har Purasana lansert acerola juice pulver her i Norge og det er av fantastisk kvalitet som er svært lettopptakelig!

Purasana Acerola

Acerola har mange fordeler men den største er vel at den inneholder så store konsentrasjoner av c-vitamin. Den er også sammentrekkende, betennelseshemmende, antiinflammatorisk, antibakteriell, sopphemmende og virushemmende. Acerola kirsebær er også rike på sterke antioksidanter og mikronæringsstoffer. En annen fordel er at acerola juice har en mild og litt syrlig smak, noe som gjør den enkel å blande i ulike retter, eller drinker.

Jeg lagde en super fresh drink med acerola og aloe vera juice, snakk om beautydrink! Her er det mye å få på en gang med både acerola som blant annet er rik på collagenstimulerende og regenererende c-vitamin, i tillegg til bindevevshelende og hudfornyende aloe vera juice.

Beautytip fra meg!

Oppskrift Super C-Vitamin Beauty Boost!

0,5 dl vann

1-2 ts Purasana Acerola juice pulver

0,25-0,5 dl Purasana Aloe Vera juice

Skål og keep glowing!