Sjokoladekuler Som Kan Nytes Med God Samvittighet!

Oppskriften jeg deler i innlegget inneholder masse deilig kokos, råkakao og kaffe!

IMG_8225

Sjokokulene inneholder ingen raffinerte matvarer og er helt plantebaserte. Vi snakker ren nytelse med god samvittighet! Hvis du ikke er så glad i kaffe kan du bytte den ut med appelsinskall, sitronskall eller rett og slett lage de med kun sjokoladesmak.

FullSizeRender-2

Supergode Og Energigivende Sjokoladekuler Med Smak Av Kaffe, Kokos Og Havre

 FullSizeRender-3

1 dl Saltå Kvarn fiberhavregryn

1 ¼ dl Purasana kokossukker

2 ss Naturata lønnesirup

3 ss Biona kokossmør

½ – 1 dl Biona kokosolje

1 ts Naturata vaniljepulver

En klype Purasana himalayasalt

4 ss Purasana kakaopulver

½ dl Saltå Kvarn byggflak

1 dl Saltå Kvarn kokosmasse

1 dl Bløtagt og ristet Saltå Kvarn hel bokhvete

½ dl Ferdigtrukket og avkjølt Foursigmatic instant mushroom coffee med chaga

1 ½ dl Saltå Kvarn kokosmasse til å rulle kulene i

Bløtlegg den hele bokhveten i en til to timer og skyll godt, hell av vannet og legg på en plate og sett i ovnen i cirka ti minutter på 200 grader til bokhveten er gylden og litt ”crispy”. Ta ut bokhveten og la den avkjøles før du blander den sammen med resten av de tørre ingrediensene.

Bland sammen alle de tørre ingrediensene og hell deretter i smeltet kokosolje, kokossmør, den avkjølte kaffen og lønnesirup. Rør alt godt sammen til en jevn røre og la stå kjølig, i kjøleskapet i en halvtime til røren har stivnet litt og det er lett å rulle røren til kuler. Lag små baller og rull i kokosmasse og oppbevar i fryser til de skal serveres.

Nytes med god samvittighet og God Påske fra meg!