Reishi, the queen healer!

imgres

Dronningen

Som jeg nevnte i forrige innlegg, her, kalles Chaga kongen og hvis vi har en konge må vi selvfølgelig også ha en dronning. Reishi, eller Ganoderma Lucidum som den heter på latin, kalles også for dronningen, eller The Queen Healer.

Reishi har hvert brukt innen kinensisk medisin i flere tusen år. Den har i likhet med Chaga oppnådd stor popularitet, med all omtale og forskning som har blitt kjent de siste årene.

Reishi kalles for dronningen fordi dess egenskaper er mer feminine enn for eksempel Chagas sine. Når jeg sier at den har mer feminine egenskaper mener jeg at den hjelper deg med å fremme ro i kroppen, dempe påkjenningene av stress, smerter og betennelser. Dette er en av de største grunnene til at jeg anbefaler  Reishi. De fleste av de jeg møter sliter med stressrelaterte plager og spesielt for oss kvinner vil stress være ugunstig siden det kan skape store ubalanser i hormonsystemet vårt. Tidligere innlegg om hormonsystemet, her.

imgres-1

Plantestoffer Og Egenskapene Til Reishi :

Reishi inneholder masse antioksidanter, mineraler, polysakkarider og betaglukaner, akkurat som Chaga. Dette innebærer at den også vil styrke immunforsvaret og kan virke krefthemmende, se studie her og her. Den kan også virke dempende på skader kroppen har vært utsatt for på grunn av for eksempel kjemikalier eller stress som går utover leveren, se studie av Reishi og leverskader her. Noe annet Reishi også inneholder er stoffet triterpenes som er et stoff som demper utskillelsen av histaminer i kroppen. Det er blant annet dette stoffet som gir den stressdempende, allergidempende og betennelsedempende effekten.

Bruk Av Reishi

Jeg har brukt Reishi i mange år og jeg er veldig glad i den, jeg kan drikke den på kvelden og den vil ikke virke noe som helst oppkvikkende, istedenfor virker den heller rogivende. Perfekt for deg som sliter med å sovne!

images

Oppskrift På Varm Styrkedrikk For Kvinner:

Brennesle te

Ryllik te

Kjerringrokk te

Mynte te

En pose Reishi fra Foursigma eller Foursigmatics, som de nå har byttet navn til.

Kok opp vann trekk teene, hell opp i en kopp med en pose Reishi og nyt!

Te av brennesle, ryllik, kjerringrokk og Foursigma/Foursigmatics Reishi får du kjøpt i de fleste av landets helsekostbutikker.