Purple Beets, En Fargerik Smooth Monday!

Ukens Smooth Monday, Purple Beets vil garantert sprite opp hverdagen din med masse antioksidanter, sunne plantestoffer og mikronæringsstoffer!

Smooth monday uke7_700x700_1

Her i Oslo har det vært skikkelig kaldt i det siste og da er det alltid fint å få i seg noe som setter litt farge på hverdagen, både innvendig og utvendig. Ukens smoothieoppskrift er en fargeklatt som gjør jobben!

Purasana Rødbetpulver Og Purasana Acaipulver

Rødbeter er en skikkelig næringsbombe! De er blant annet rike pĂĄ karotener, C-vitamin, jern, magnesium og fosfor. PĂĄ grunn av plantekjemikaliene i rødbeter og den unike sammensetningen av mikronæringsstoffer har det ogsĂĄ vist seg at ditt oksygenopptak øker hvis du spiser rødbeter, spesielt hvis du drikker rødbetejuice. Trenger du en boost sĂĄ vil med andre ord rødbeter være en fin løsning! Jeg har for enkelthetens skyld brukt Purasana rødbetpulver men du kan ogsĂĄ bruke en halv middels stor og skrelt rødbete hvis du heller vil bruke den fersk. Acaibær er ogsĂĄ skikkelig næringsrike som fremfor alt er rike pĂĄ antioksidanter, essensielle fettsyrer og en god del mikronæringsstoffer. Antioxidantene og plantekjemikaliene i acai har blant vist seg være bra for hjerte-og kar lidelser, artritt og problematikker relatert til huden.

Oppskrift Purple Beets!

I denne oppskriften har jeg bare brukt bringebær, for enkelhetens skyld, men for ĂĄ fĂĄ enda mer næring kan du ogsĂĄ tilsette litt plantebaserte fettsyrer, blĂĄbær og banan.

Bringebær er også forholdsvis næringsrike bær som også er rike på antioksidanter. De inneholder også en god del plantestoffer, blant annet et stoff som heter bringebærketoner, som har vist seg være gunstig for å øke forbrenningen. I tillegg smaker bringebær veldig godt!

Vitalkost oppskrifter flyer A5 uke_7

For å få en smaksprøve på denne antioksidantcocktailen må du innom din nærmeste Life helsekostbutikk!

En liten hilsen fra meg!