I dag deler jeg enda en kjempeenkel, helsebringende og superdigg oppskrift!

IMG_9862

Jeg er generelt opptatt av √• inkludere litt fermentert mat i mitt daglige kosthold. Jeg elsker b√•de surk√•l, fermentert salsa og kimchi! Dette er noe jeg skal prioritere fremover!

Fermentert og probiotisk mat er noe av det beste du kan spise for √• f√• god tarmhelse og for √• styrke immunforsvaret.

Jeg har tidligere skrevet om fermentering og delt oppskrift på surkål, her

Fremgangsmåte:

Jeg tar et rent syltet√łyglass, heller oppi kokosmelken, √•pner kapslene, heller innholdet over i kokosmelken, s√• r√łrer jeg godt. Deretter legger jeg lokket til glasset opp√•, uten √• skru det igjen s√•nn at det fortsatt kommer luft inn. Kokosmelken med probiotika m√• st√• i romtemp og fermentere i cirka 10 timer. Jeg lager det som regel p√• kvelden s√• har jeg yoghurten ferdig dagen etter. N√•r yoghurten er ferdig har jeg oppi en klype Purasana Himalaya salt, fr√łene fra en hel vaniljestang eller en ts Naturata vaniljepulver og litt kanel. Deretter m√• yoghurten oppbevares kj√łlig, med lokket p√•, i kj√łleskapet.

Kokosyoghurten har blitt noe av det jeg kaller hang-up siden jeg lager det veldig ofte og jeg kombinerer den med min enkle men superdigge favorittsmoothie som inneholder b√•de Purasana acai, essensielle fettsyrer og bl√•b√¶r! N√• kommer det enda en smoothieoppskrift, jeg vet, men god er den!

IMG_9864

Oppskrift Purple Blueberry Smoothie!

2 ss Purasana Acai pulver

1 ss RAW hempolje (kan byttes ut med annen plantebasert olje med essensielle fettsyrer)

1 dl Frosne blåbær

1/2 dl Frosne jordbær

1 Liten banan

1/2 dl Bringebær juice

1 og 1/2 dl EcoMill kokosmelk

Jeg kj√łrer alle ingrediensene i min Nutribullet, til alt er jevnt, s√• heller jeg et lag med kokosyoghurt over smoothien og til slutt topper jeg det hele med Salt√• Kvarns eple og kanel musli, eller Purasana hempfr√ł og Purasana gojib√¶r, som p√• bilde.

download

Jeg lover at denne kombinasjonen smaker helt fantastisk og n√•r jeg lager den som dessert har jeg selvf√łlgelig oppi litt Naturata l√łnnesirup eller honning ogs√•!

IMG_9863

Hvis du √łnsker √• l√¶re deg √• lage masse deilig, plantebasert og ikke minst helsebringende fermentert mat kan jeg varmt anbefale Trines fermenteringskurs som er i kveld! P√•melding, her

For de av mine lesere som √łnsker √• g√• p√• kurset har jeg lov til √• tilby «earlybird» prisen som er 995:-, vanlig pris er 1090:-, da m√• du ta dirkete kontakt med Trine: info@trineberge.com

Link til Trines blogg her