Om Sara

Om Sarasara-chacko

Sara er kjent som forfatter, foredragsholder og som en av de fremste innen helse, kosthold, urtemedisin og superfood i Skandinavia. Sara har jobbet innenfor sitt felt i nesten 30 år og har i løpet av disse årene akkumulert en enorm kompetanse.

Sara holder jevnlig kurs, arrangerer private eventer og gir private veiledninger til både kjentfolk, idrettsutøvere, forretningsledere, folk med kroniske lidelser og sykdommer og barnefamilier.

 Høsten 2018 gav Sara ut sin bok Dønn grønn, mat som både smaker og gjør godt! Boken er full av matnyttig info om blant annet kosthold, helse, ernæring og urtemedisin. Dønn grønn inneholder også masse smakfulle, enkle og plantebaserte oppskrifter fri for gluten, egg, melk og raffinerte råvarer som for eksempel sukker. Sara har tidligere skrevet tre bøker, hun har også bidratt med både innhold og utviklet oppskrifter til andre forfattere og bøker.

Saras filosofi

Sara har et pasjonert forhold til naturen og hun elsker å studere hvordan den fungerer, både når det gjelder planter og dyr, som også er en av grunnene til at hun ble inspirert til å lære mer om urtemedisin, mat. Spesielt hvordan enkelte planters egenskaper kan påvirke og støtte ulike funksjoner i kroppen vår. Hun opplevde en merkbar positiv endring når hun selv gjorde store endringer i sitt eget kosthold på nittitallet. Dette ble starten på hennes reise og private studier innenfor sitt felt.

Sara er mest kjent for å være en forkjemper for spesielt næringsrike råvarer og aktive plantestoffer, i tillegg til økologisk og biodynamisk mat. Hun har hatt et nært forhold til det vi i dag kaller supermat i hele sitt liv. Sara tilbrakte største delen av barndommen sin i enkelte deler av Afrika, i tillegg til at hun reiste verden rundt. Dette gjorde at hun som barn fikk muligheten til å oppleve mange forskjellige råvarer, planter og matkulturer, fra hele verden. For Sara var det naturlig å ha det vi kaller supermat voksende i hagen.

Book time:

https://blogg.sarachacko.no/booking-kosthold/