Nytt Oppskriftshefte Med Deilige Og Plantebaserte Julenytelser!

Plantebaserte, økologiske, rå og glutenfire oppskrifter på sunne julenytelser!

Jula nærmer seg og da er det tid for å lage både julegodis og julemat. Men selv om du skal lage julegodis trenger du ikke begrense næringsinnholdet og du trenger heller ikke inkludere hardt bearbeidede eller raffinerte ingredienser. Trenger du inspirasjon kan du etterspørre mitt hefte med oppskrifter i din nærmeste helsekostbutikk!

Dette heftet har jeg gledet meg til å dele og hvis du skal lage noe julegodis anbefaler jeg at du sjekker ut oppskriftene!

Heftet inneholder noen av mine deiligste oppskrifter og min personlige favoritt er helt klart maca marsipan oppskriften med sjokoladetrekk!

Macamarsipan Med Sjokoladetrekk

Denne oppskriften er for de som virkelig ønsker en sunn og oppløftende nytelse! Den inneholder mengder av næringsrike ingredienser i tillegg til stimulerende og oppløftende maca, den perfekte avslutningen på en deilig julemiddag til en god kopp te eller kaffe.

Oppskrift:

2,5 dl Mandelmel

2 ss Kaldpresset kokosolje

1 ss Horizon Mandelsmør

4 ss Purasana Kokossukker

4 ss Naturata Lønnesirup

1 ts Naturata Vaniljepulver

En god klype Purasana HimalayaSalt

½-1 ts Purasana Maca

1 ss Purasana Hempfrø

Bittelitt Rom eller cognac (ca en ts) hvis du ønsker

Pynt:

2 ss Purasana Hempfrø

2 ss Finhakket Saltå Kvarn cashewnøtter

Fremgangsmåte:

Ha mandelmel i en food prosessor sammen med mandelsmøret, maca og hempfrø og kjør litt. Smelt kokosoljen i en bolle over vannbad og tilsett resten av ingrediensene. Rør til alt er godt blandet. Hell over kokosblandingen i foodprosessoren med de andre ingrediensene og kjør til det blir en jevn masse og alt er godt blandet, men ikke for lenge for da blir røren varm. Rull røren til kuler og ha i en form og sett i fryseren. Lag sjokoladetrekket og dypp de kulene i sjokoladeblandingen etter at de har stivnet i fryseren, dryss litt finhakkede nøtter over kulene. Putt de i fryseren til sjokoladen har stivnet. Marsipan kulene bør serveres og oppbevares kjølig siden de fort smelter i romtemperatur.

Sjokoladetrekk:

100g Green N Blacks 70% sjokolade hvis du ønsker vanlig sjokolade

1 ss Kaldpresset Kokosolje

1 ss Naturata lønnesirup

1 ts Purasana kokossukker

En klype Purasana Himalayasalt

2 ss EcoMil kokosmelk

Fremgangsmåte:

Smelt sjokoladen sammen med kokosoljen i en bolle over vannbad. Hell resten av ingrediensene i bollen når alt er smeltet og rør godt til det blir en jevn blanding. Sørg for at sjokoladeblandingen ikke er varmere en romtemperatur når du trekker marsipankulene med den.

Perfekte til jul eller helst hele året!