Nydelig Oppskrift PĂĄ Karotenrik Goji Fudge!

NĂĄr det gjelder huden er jeg nøye med ĂĄ tilføre den tilstrekkelig med næring, bĂĄde innefra og utenfra. Oppskriften jeg deler i dag er en goji fudge som er bĂĄde fantastisk pĂĄ smak og gir masse næring til huden!

Dagens oppskrift er en fargerik og smakfull fudgeaktig pudding med store konsentrasjoner av betakarotener, antioksidanter, c-vitaminer, bioflavonider og sunt fett! Den vil bidra til å gi deg en jevnere hudtone, den vil forebygge pigmentering, beskytte deg mot solen og den vil smøre huden innenfra.

Purasana Gojibær

Når det gjelder å få ekstra glød og beskytte huden så spiller kombinasjonen av antioksidanter, betakaroten og c-vitamin, en stor rolle. En råvare som inneholder store konsentrasjoner av disse stoffene er gojibær. En bonus er at gojibær også smaker godt og de går veldig godt sammen med sitron.

Oppskrift Glødgivende Gojifudge!

Gir cirka 12 små biter eller 8 større biter

2 dl Purasana gojibær
2 spiseskjeer kaldpresset kokosolje
4-5 ss Purasana kokosblomstsukker
Skallet fra en hel økologisk sitron
1-2 ss sitronsaft
En liten knivsodd Purasana himalayasalt
Bløtlegg gojibærene i lunket vann i en time, eller to, til de er helt myke. Riv sitronskallet og
ha alle ingrediensene i en bolle. Mos alt med stavmikser til en fin og jevn røre. Hell over i passende former og la de stivne i fryseren i to-tre timer.
Disse glødboosterne har en pudding/fudge aktig konsistens og smaker best rett fra fryseren, siden de smelter i romtemperatur.