Nydelig Oppskrift På Betennelsesdempende Gullmelk!

Ingenting som varmer så godt som en deilig gullmelk! Gullmelk er sunn nytelse på sitt beste. Den er både betennelseshemmende og immunstyrkende hva er bedre enn det?

GoldenMilk_DSC2219

Varme drikker, som for eksempel varm kakao er en stor del av høsten og av alle varme drikker er gullmelk en stor favoritt!

Gurkemeie

Spero062117-400x250

Gurkemeie inneholder curcumin som er noe av de mest betennelseshemmende og immunstyrkende plantestoffet vi har funnet i naturen. I tillegg virker også curcumin smertelindrende og er en sterk antioksidanr. Curcumin har mange andre gode egenskaper som jeg har skrevet om tidligere her og her

Gullmelk

IMG_3138

Gullmelk er en nydelig drikk som inneholder plantebasert melk og gurkemeie, som regel inneholder den blant annet ingefær, kanel og sort pepper som optimaliserer opptaket av de aktive plantestoffene i gurkemeie.

Superfoodies Golden Milk

golden_milk_150g_low_res

Det som er så greit med oppskriften jeg deler i dag er at den er veldig enkel og går fort å lage. Et annet pluss er at du slipper å blande alle krydderne selv, det er en allerede ferdig blanding av gullmelk krydder!

Enkel Og Deilig Golden Milk Oppskrift

IMG_1338

1/2 ts Superfoodies Golden milk

1,5 dl EcoMil kokosmelk

1 dl Clipper Skinni Mintie te eller ren lakrisrot te

1 ts Purasana kokossukker eller en ts honning

1 strøken ts Biona kokosolje

Fremgangsmåte:
Lag først te av Clipper Skinni Mintie, lag den gjerne litt sterk så en pose på en dl er perfekt! Hell den ferdigtrukkede teen i en kasserolle og tilsett resten av ingrediensene samtidig som du rører. Når alt er gjennomvarmt kjører jeg alt med stavmikser til det blir fluffy. Serveres og nytes umiddelbart!