Nydelig, Frisk Og Tropisk Chiapudding!

I dagens innlegg deler jeg en chiapudding med tropiske smaker. Den er rask, enkel og er perfekt som en lett frokost eller som et friskt og næringsrikt mellommåltid.

IMG_2791

Det er fortsatt litt igjen av sommeren og jeg tviholder på den med hjelp av litt tropiske smaker som for eksempel mango! Chiapuddingen jeg deler i dag er en hit, den er enkel å lage og inneholder masse sunne fettsyrer som er gode for både hud, hjernen og nervesystemet. Godt å ha når hverdagen setter i gang igjen.

Naturata Linfrøolje

leinoel-nativ-demeter-essig-oel-naturata-370x620_2x

Jeg har brukt Naturata linfrøolje i denne chiapuddingen for å få litt ekstra essensielle fettsyrer. Det er også en god del essensielle fettsyrer i chiafrø, men noen ganger trenger vi det lille ekstra. Husk at essensielle fettsyrer, omega 3 og omega 6 er noe vi må få av god kvalitet i maten siden kroppen ikke kan danne de selv.

Skjønnhet

IMG_2788

Mango inneholder masse gode næringsstoffer som for eksempel karotener så hvis du vil holde litt på brunfargen er det fint å spise litt mango, gresskar, cantaloupe meloner eller selvfølgelig gulrøtter. Innen supermat er det for eksempel spirulina og gojibær som gjelder! Disse karotenene fra mangoen i kombinasjon med de gode, essensielle fettsyrene som smører huden innenfra, er denne chiapuddingen en liten nytelse som gir masse glød og næring!

Oppskrift Mango Og ChiaX Kos

IMG_2786

2 dl EcoMil kokosmelk (drikketype)

1 dl Frossen mango

1/4 Banan

1 ss ChiaX frø

1 ss Naturata linfrøolje

Topping:

Valgfri frukt i biter, for eksempel fersken, revet kokos og Purasana hempfrø eller Saltå Kvarn müsli med eple og kanel.

Fremgangsmåte:

Kjør alle ingrediensene i en smoothiemaskin, tilsett ønsket topping og server umiddelbart.