Frisk Sommerdrink, Full Av Hudpleiende Egenskaper Og Elektrolytter!

Hva er bedre enn en drink som rehydrerer, lesker og som smaker helt nydelig en varm sommerdag? Dagens oppskrift på sommerdrink er et kinderegg som har alle tre egenskapene!

Dehydrert?

De fleste av oss får i oss for lite væske av god kvalitet. Selv om vi drikker masse vann kan vi være dehydrerte. Det handler blant annet om vannets struktur og hvordan mineral balansen i vannet er. En væske av god kvalitet er noe som er lettopptakelig, mineralrikt og rent, fritt fra toksiske stoffer.

Naturens Sportsdrikk

Kokosvann er klassifisert som naturens sportsdrikk siden det inneholder elektrolytter og er en svært lettopptakelig type væske. Derfor er dette en perfekt drikk å ha når det er varmt og du svetter en god del.

Purasana Aloe Vera Juice

Aloe vera er også en type lettopptakelig væske som også er hydrererende. Juicen tilfører både lettopptakelig væske, viktige mineraler, mikronæringsstoffer og sunne plantestoffer. Aloe vera er kjent for å virke betennelseshemmende, helbredende på all slags bindevev og er styrkende for tarmen. Dette er bare noen få egenskaper denne fantastiske planten har! Jeg anbefaler en kombinasjon av kokosvann og aloe vera til alle som trenger ekstra mye hydrering og pleie. Skål for det!

Oppskrift Leskende, Hydrerende Og Oppfriskende Sommerdrink!

Denne drinken er helt nydelig med vannmelon som inneholder ekstra mye væske, men du kan også bytte ut vannmelonen med honningmelon eller cantaloupe. Jeg testet den med kiwi gold i tillegg til vannmelon og det var veldig frescht!

To porsjoner

2 dl vannmelon i biter

2 dl kokosvann

4 ss Purasana Aloe vera juice

Saften fra to lime båter

Isbiter

Kjør alle ingrediensene i en blender til en jevn blanding og hell over på glass med isbiter, press i saften fra limebåtene og server! Hvis du ønsker en sprudlende versjon anbefaler jeg at du topper drinken med Kolonihagen lemonade.

Skål og god helg!