Det aller Beste For Å Nære Huden På Utsiden

Det er ikke bare innvortes næring som er viktig når du vil ha en hud som gløder. Det er minst like viktig at det du smører på utsiden er av god kvalitet, for at du skal få en sunn og frisk hud. I dette innlegget skriver jeg litt om hudpleie og min erfaring innen dette felt.

blomst

Hudpleie som både nærer og gir det lille ekstra

Innen hudpleieindustrien er det like mye juks og rare ingredienser som i matvarebransjen, så her gjelder det å være selektiv. Det finnes også mange bra og rene produkter på markedet og de sammenligner jeg med økologske matvarer, de er sunne og gode for kroppen. For meg som ser etter det lille ekstra er det viktig at det jeg spiser gir meg litt mer næring enn det bare sunne matvarer gir, derfor spiser jeg supermat og urter, i tillegg til sunn mat. Supermat og urter sørger for å gi meg det jeg trenger. De gir meg det lille ekstra og dette blir bare viktigere med årene.

Når det gjelder hudpleie er denne prinsippen like viktig for meg. Jeg bruker selvfølgelig hudpleie som er sunt for kroppen og mesteparten av det jeg bruker gir meg masse ekstra næring og aktive ingredienser i tillegg. For meg er det viktig at jeg ser resultater på huden når jeg bruker et produkt, hvis ikke kan jeg like så godt bare smøre meg med litt kokosolje.

En annen ting som er viktig å huske på er at du burde kunne spise hudpleieproduktene dine og vite at de gir deg masse sunn næring.

FullSizeRender(12)

ISUN Alive And Ageless Skincare

En av de få hudpleieseriene som gir meg både sunne og rene råvarer i tillegg til det lille ekstra er ISUN. Jeg har brukt ISUN i mange år og det er virkelig en fantastisk serie som har en kvalitet jeg sjelden eller aldri møter. Ikke bare er det kun viltvoksende eller økologiske ingredienser, det er en serie som inneholder masse virksomme urter og plantestoffer og det gir resultater. I tillegg er grunnleggeren av ISUN opptatt av at produktene produseres etter bærekraftige og etiske prinsipper. Noe av det aller beste med ISUN er at alle ingrediensene er fortsatt i sin naturlige form, ingenting er varmebehandlet over 40 grader, akkurat som i raw food. Det innebær at alle de aktive ingrediensene i plantene er bevarte og svært virksomme.

Hudpleiens tre viktige regler:

– Først og fremst er det viktig at du sørger for at du får renset huden din ordentlig på en skånsom måte og forbereder huden sånn at den får maks ut av næringen etterpå.

– Tilfør fukt, olje og næring av god kvalitet.

– Det er lurt å ta noen ekstra grep innimellom, som for eksempel en fukt-og næringsgivende maske.

Siden jeg er en av de som har veldig tørr hud er jeg opptatt av å få tilført både fukt og næringsrike oljer til min hud. For at de skal bli tatt opp ordentlig peeler jeg huden min regelmessig. Jeg kan anbefale Isuns Rhassoul leire. Den både fjerner smuss og døde hudceller i tillegg til at den tilfører masse næring og mineraler til huden din. Du kan også la den ligge 10 minutter ekstra på huden, den vil trekke ut urenheter uten å virke uttørrende.

FullSizeRender(6)Etterpå tilfører jeg som regel masse fukt og en olje. Jeg er veldig glad i Ruby Oil for tørr hud, det tar faktisk 30 dager å lage denne oljen siden alle ingrediensene er kaldpressede!

Huden min er tørr og jeg er avhengig av å tilført den masse fukt i tillegg. Kun olje hjelper ikke på min hud. Det som gir min hud masse sunn og naturlig glød er helt klart fukt.

Når du trenger det lille ekstra anbefaler jeg Soothing Relief, jeg er så glad i den at jeg ofte bruker den som dagkrem, over Ormus. Den er så mild og pleiende at den også kan brukes av de som har svært sensitiv hud. ISUN anbefaler denne også som nattkrem, siden den virker reparerende på tørr og sensitiv hud.FullSizeRender(7)For de som har problemer med uren hud finnes også et spesielt program som sørger for å ikke stimulere talgproduksjonen samtidig som det er bakteriedrepende og oljeregulerende. Vil du vite mer om disse produkter og ISUN kan du gå inn her å lese: http://isunskincare.no/