Moringa Latte, varmende, næringsrik og fløyelsmyk!

I det siste har det dukket opp flere steder som har moringa latte på menyen rundt om i Norge. Siden jeg ennå ikke har testet denne populære drikken besluttet jeg meg for å lage den og den skuffet ikke.

Purasana Moringa

Moringa har tradisjonelt vært brukt for sine helbredende egenskaper i både India og Afrika i mange tusen år. Planten er kjent for å blant annet inneholde store mengder mikronæringsstoffer, aktive plantestoffer og sterke antioksidanter. 

Andre deler av planten, for eksempel frøbelgene brukes også mye i matlaging, spesielt i det sør-indiske kjøkken finner du velsmakende curryretter med linser og så kalte drumsticks, som frøbelgene til moringa kalles.

Denne spesielle planten inneholder også noen aktive plantestoffer som har vist seg å øke forbrenningen. Flere produsenter av slankepreparater har isolert og deretter tilsatt disse aktive plantestoffene fra moringa i sine produkter. Moringa har også tradisjonelt vært brukt blant annet for å virke stabiliserende på blodsukkernivåene og stimulere fordøyelsen.

Oppskrift Moringa Latte

1 ts Purasana Moringa Raw Powder

0,8 dl vann

2 dl Havremelk, gjerne typen som blir brukt til å lage kaffe latte

1 ts Lønnesirup

En klype Purasana Himalaysalt

1 ts Økologisk og kaldpresset kokosolje (kan sløyfes, men latte blir rikere med oljen)

Ha alle ingrediensene i en kasserolle og varm opp til det begynner å dampe, cirka 75-80 grader, sett kasserollen til side og kjør ingrediensene med stavmikser til det blir skum og alt har blitt en jevn blanding.

Nytes umiddelbart!