Mitt beste julegavetips er en biodynamisk olivenolje. Den perfekte julegaven er god på smak, helsebringende og dyrket på en bærekraftig måte!

images-2

Jeg alltid har vært veldig glad i olivenolje og for åtte/ni år siden begynte jeg å sette meg ordentlig inn i denne deilige råvaren. Jeg elsker olivenolje både for sine helsefordeler og for smaken. Noe av det beste jeg har prøvd er ren og nypresset økologisk olivenolje direkte fra eieren av oliventreerne. For meg var det et perfekt eksempel på kombinasjonen av en fantastisk råvare og ren plantemedisin.

Extra Virgin Olivenolje

Extra virgin olivenolje er en smaksbombe som er rik på både antioksidanter, bitterstoffer og helsebringende plantestoffer. Olivenoljen er også antibakteriell, antiinflammatorisk og betennelseshemmende, samtidig som den virker styrkende på tarmfunksjonen. Denne fantastiske oljen virker også stabiliserende på blodsukkeret, blodtrykket og kolesterolet, i tillegg til er den super hvis du ønsker bedre hudkvalitet, spesielt hvis du har tørr hud! Jeg anbefaler at du stikker innom et sted der de har et godt utvalg av oljer sånn at du får smakt på ulike typer av olivenoljer og du får plukket ut en du virkelig liker.