Min Store Og Grønne Favoritt!

Deler i dag min yndlingsmåte for å få i meg en næringsrik og lettopptakelig væske!

Som mange av dere vet er jeg veldig glad i kokosvann. Jeg elsker det! Kokosvann er jo naturens sportsdrikk siden det inneholder elektrolytter. kokosvann er en lettopptakelig væske med masse mikronæringsstoffer. Perfekt hvis du er dehydrert, har feber, kastet opp eller har løs mage.

En annen favoritt er byggressjuice. Jeg bruker Purasanas byggressjuice og den er veldig rik på både mineraler, mineralsalter, spormineraler, enzymer, antioksidanter og aktive plantestoffer.

Hvis du mikser sammen disse to ingrediensene har du fått i deg masse viktige mikrostoffer. Så enkelt kan det gjøres!

Jeg bruker en til to teskjeer til cirka 3-4 dl kokosvann, så rister jeg de sammen i et glass med lokk eller i en shaker.

Skål og ha en fin uke!