Mettende Og Nærende Dønn Grønn Protein Smoothie Bowl

Jeg fortsetter å dele supersmoothie bowl oppskrifter, fordi de er både nærende, mettende og deilige. Når du først skjønner at du kan få i deg masse nærende grønnsaker og næringsstoffer som gir deg en varig og deilig metthetsfølelse er det ingen vei tilbake!

Foto: Jan Nilsen

Dagens oppskrift er en Dønn Grønn Supersmoothie Bowl med både hemp protein, hempfrø og spirulina, disse gir deg masse mikronæringsstoffer, lettopptakelige proteiner og essensielle fettsyrer! Snakke om kraftmat som gir deg alt du trenger, spesielt nå når det er kaldt og kroppen trenger litt ekstra næring.

Purasana Hemp Frø Og Hemp Protein

Hemp frøene har en mild og nøtteaktig smak som passer til det meste.

Hemp frø inneholder store mengder essensielle fettsyrer og har omtrent samme forhold mellom omega 3 og 6 som vi mennesker har, 4:1.

Hemp frø inneholder også mye lettopptakelig protein, opptil 33 %. Dette kalles hemp protein. Selvfølgelig er også hemp frø en god kilde til mange andre næringsstoffer som både vitaminer, mineraler og sporstoffer. Enkleste måten å bruke hempfrø på er å strø de over salater, smoothies eller over hjemmelaget sjokolade.

Oppskrift Dønn Grønn Protein SuperSmoothie Bowl

Denne oppskriften er perfekt til frokost, som en lett lunsj, eller som en treningssmoothie!

1 dl Eplejuice

2 dl EcoMil kokosmelk (drikketype)

1 Banan

1 dl Frossen mango

½ avokado

1 ss Purasana hempfrø

1 ss Purasana hempprotein

1 ss Purasana chiafrø

½-1 ts Purasana Spirulina granulat med vanilje

1 ss Naturata linfrøolje

En klype Ceylon kanel

1/2 ts Naturata vaniljepulver (kan sløyfes)

Kjør alle ingredienser i en blender til en jevn blanding, hell smoothien over i en bolle og topp det hele med hemp frø, skivet banan, gojibær, valnøtter og eller müsli. Serveres og nytes umiddelbart!