Kurs hormonsystemet

Hvordan oppgradere hormonsystemet ved å justere kostholdet, inkludere superfood, hormonstimulerende urter og adatogener.

Mer informasjon

Når du har et godt fungerende og balansert hormonsystem vil du føle deg mer vital, du vil kunne prestere bedre, føle deg lettere, sove og restituere bedre. Det funksjonelle nivået på vårt hormonsystem styrer mye av det som skjer i kroppen og er en hovednøkkel til vitalitet og velvære.

På dette kurset vil du få grundig opplæring i hvordan du kan styrke og balansere din hormonelle funksjon ved å gjøre noen enkle kostholds og livsstilsendringer i din hverdag. Sara vil også lære deg hvordan du kan bruke urter, superfoods og medisinske sopper som kraftfulle redskaper for å optimalisere ditt hormonsystem.

Under kurset vil vi også gå gjennom hvordan vi kan styrke andre funksjoner i kroppen, som er relevante i forhold til å balansere hormonene, blant annet mental helse, tarmfunksjonen og immunforsvaret. Vi vil også ha fokus på hvordan vi kan assistere kroppen til å håndtere stress.

Hormoner vi vil gå gjennom under kurset:

Forbrenningshormoner

Kjønnshormoner

Stresshormoner

Hormoner som stimulerer lykkefølelsen

Sara vil også lære deg å lage nydelige, varme drikker med aktive medisinplanter som er kjente for å optimalisere hormonsystemet.

Kurset inneholder

  • Gjennomgang av ernæring, tarmhelse, immunforsvar og mental helse for optimalt hormonsystem.
  • Hvordan vi kan assistere kroppen til håndtere stress.
  • Grundig opplæring innen urtemedisin og superfood for hormonsystmet.
  • Grundig opplæring innen adaptogene urter.
  • Hvordan lage smakfulle, varme drikker, så kalte super tonics med adaptogene, hormonstimulerende og hormonbalanserende urter.
  • Smaksprøver med aktive medisinplanter og superfood.
  • Oppskrifter.
  • Goodiebag til en verdi av 500:-

Fakta om kurset

Kurset er plantebasert

Dato og tid: Onsdag den 8 november kl. 18:00 til 21:00

Sted: Ikya Klinikken Karenslyst Allé 9b på Sjølyst.

Pris: 1850:-
Early bird-pris 1550:- for påmelding før 25 oktober.

Meld deg på kurset her

Pris: 1850,- Early bird-pris: 1550,-

Spar 300,- ved påmelding før 25 oktober!

Les vilkår og personvenbetingelser.
Påmelding er bindende. Faktura sendes i forkant av kurset.

Om Sara

Sara har jobbet med mat, helse, urtemedisin og kosthold i over 25 år og har en enorm erfaring innen sitt felt. På dette kurset vil hun dele av all sin kompetanse så du kan bruke det videre for å skape mer livskraft og vitalitet i din hverdag.

Sara Chacko har gitt ut fire bøker, hun har i mange år holdt foredrag og kurs i hele landet og jobbet med både kjente og ukjente fjes. De som har møtt Sara kjenner godt til hennes omfattende kompetanse som gjør henne til en av de aller fremste innen helse, kosthold, mat og urtemedisin i Norge.

På dette kurset vil Sara sørge for at du får alt du trenger for å oppgradere ditt hormonsystem.