Kurs i Helse, Kosthold og Matlaging

Kurs i Helse, Kosthold og Matlaging

Plantebasert og glutenfritt matlagingskurs med fokus på kreativitet, vitalitet, smak og nytelse!

Hvordan kan vi skape mest mulig livskraft og vitalitet gjennom kostholdet?
Lær deg å lage nydelig mat og hvordan du kan kombinere aktive og nærende ingredienser så maten blir mest mulig vitaliserende og smakfull.

Mer informasjon

Matlagingskurset er glutenfritt og plantebasert. Maten vi lager er enkel, vitaliserende og smakfull, med retter som inneholder både superfood og aktive medisinplanter.

Kurset inneholder

  • Step by step live matlaging.
  • Smaksprøver på nydelig og vitaliserende mat.
  • Oppskrifter.
  • Grunnleggende superfood og tilskuddsplan.
  • Gjennomgang av detox, fett, karbohydratkilder, proteinkilder, prebiotisk mat, tarmhelse, mikronæringsstoffer og plantestoffer.
  • Grunnleggende opplæring innen urtemedisin og superfood.
  • Goodiebag til en verdi av 800:-

Fakta om kurset

Varighet: 2 dager

Dag 1: Torsdag 18. august kl. 18:00 til 20:30
Dag 2: Torsdag 25. august kl. 18:00 til 21:00

Sted: Dronning Eufemias gate 71

Pris: 2.200,- for begge dager
Early bird-pris 1.800,- for påmelding før 8. august.

Meld deg på kurset her

Pris: 2.200,- Early bird-pris: 1.800,-

Spar 400,- ved påmelding før 8. august!

Les vilkår og personvenbetingelser.
Påmelding er bindende. Faktura sendes i forkant av kurset.

Om Sara

Sara har jobbet med mat, helse, urtemedisin og kosthold i over 25 år og har en enorm erfaring innen sitt felt. På dette kurset vil hun dele av all sin kompetanse så du kan bruke det videre for å skape mer livskraft og vitalitet i din hverdag.

Sara Chacko har gitt ut fire bøker, hun har i mange år holdt foredrag og kurs i hele landet og jobbet med både kjente og ukjente fjes. De som har møtt Sara kjenner godt til hennes omfattende kompetanse som gjør henne til en av de aller fremste innen helse, kosthold, mat og urtemedisin i Norge.

På dette kurset vil Sara sørge for at du får alt du trenger for å oppgradere din helse og ditt kosthold.