Ønsker du vite mer om egenskapene til krystaller og edelsteiner?

Da kan du glede deg, Isabelle fra velkjente Gemformulas kommer hit til Oslo og holder kurs!

FullSizeRender(6)

Krystaller har spesifike egenskaper som kan brukes til å forsterke de egenskapene du selv ønsker å få frem, på samme måte som når du for eksempel bruker homeopatiske midler.

Krystaller er kjemiske stoffer, mineraler, i solid form og alle har sin unike egenskap. Hvis krystallene er av god kvalitet vil de kunne brukes terapeutisk for de som ønsker det, akkurat på samme måte som vi bruker urter, blomstermedisin, eteriske oljer eller homepatmidler.

For mange er dette med krystaller noe helt nytt, men på verdensbasis er det mer kjent, spesielt i USA. De aller fremste innen denne bransjen er Gemisphere og Gemformulas. De opererer med kun de aller beste steinene og er kjente for å være kompromissløse når det gjelder kvaliteten på sine krystaller. Dette er ekslusive, vakre og kostbare smykker og steiner av fantastisk kvalitet.

FullSizeRender(5)

Vi her i Oslo er så heldige fordi i november kommer en av de fremste innen dette felt hit for å holde kurs, hun heter Isabelle og hennes firma heter Gemformulas.

Isabelle jobbet tidligere med Gemisphere, et annet velkjent brand, som jeg nevnte ovenfor, innen krystallverden. Hun har jobbet med krystaller og steiner i større deler av sitt liv og kan virkelig sakene sine. Hun vil dele av sin kunskap om krystallenes egenskaper og litt om hvordan de virker. Jeg anbefaler alle som ønsker å lære mer om steiner og krystaller å komme på kurs. Dette er en unik mulighet der du kan lære av en av de aller beste.

Litt personlig om mitt første møte med krystaller

Selv har jeg vært interessert av krystaller og steiner siden jeg var veldig liten. Et av mine første minner var når jeg var cirka fem år gammel og min far tok meg med til et sted i Zambia, der vi bodde, der det fantes krystaller. Krystallene lå her og der, nede i den mørkt røde/oransje sanden. Jeg gravde frem noen stykker og la dem i vinduet mitt, jeg var veldig glad i dem.

crystal

Min oppfatning om krystaller og hvordan de påvirker meg:

Etterhvert som jeg ble eldre ble samlingen min større, men nå som jeg er blitt mer bevisst på kvalitet, har jeg kun noen få igjen. Jeg har brukt noen terapeutiske krystallsmykker, som redskaper, over tid for å hjelpe meg å se ulike mønster og tilsynelatende problemstillinger fra et annet, mer objektivt perspektiv, eller fra en annen vinkel. De kan også forsterke et fokus sånn at du kan komme i dybden innen et visst område. På denne måten har det vært lettere for meg å løse noen problemer, spesielt når man sitter litt fast i et spor og er nødt til å finne en løsning.

FullSizeRender(7)

Her kan du lese mer om Gemformulas: http://gemformulas.com/

Kursene arrangeres av Supernature By Life butikken i Øvre Slottsgt 4, for mer informasjon ta kontakt med butikksjef, John Roger, eller gå inn på linkene til de forskjellige kursene nedenfor. Supernature By Life selger også smykker og steiner fra Gemformulas.

Kurslinker:

Introkurs om egenskapene til diamanter 11 november:

http://shop.gemformulas.com/collections/frontpage/products/introduction-to-diamond-therapy-workshop-1

Kurs om diamanter 12-15 november:

http://shop.gemformulas.com/collections/frontpage/products/diamond-101-workshop-november-12-15-oslo-norway

Krystallkurs og terapeutiske egenskaper 7-8 november:

http://shop.gemformulas.com/collections/workshops/products/gemstone-therapy-advanced-necklace-workshop-oslo-norway-nov-7-8-2015

For deg som er glad i krystaller og er interessert av lære mer, vil disse kursene være midt i blinken.

2 Comments

 1. Hei ! Lurer på om det er farlig å bruke rå turmalin eller malakitt daglig som smykke rundt naken på grunn av kjemikalier ? Er dette toksisk ? På grunn av innhold av aluminium i rå turmalin … Med vennlig hilsen Milenko Simic !

  • Hei Milenko,
   Jeg kan dessverre ikke svare på det siden det blir vanskelig å måle mengden og tid. Men akkurat de to typene vil jeg si er trygge. Men kan ikke svare helt sikkert, så kan være greit å snakke med en som jobber fast med den typen mineraler.

   Vennlig hilsen,
   Sara

   Vennlig hilsen,
   Sara Chacko