ISUN, Pleie Til Huden Når Den Trenger Det Aller Mest!

Midtvinterstid er da huden vår trenger å bli tatt vare på som aller mest! Får huden din nok pleie?

imgres-1

Jeg opptatt av å ta vare på meg selv både på innsiden og på utsiden. Når det gjelder hudpleie er det ISUN Skincare jeg sverger til, som mange av dere vet. Dette er fordi at jeg fortsatt ikke har funnet noe som tilsvarer kvaliteten jeg finner i ISUN produktene. Jeg har tidligere skrevet om ISUN her og her

Alchemy happens when radiantly alive ingredients are carefully combined by hand, and with loving care transformed to exquisite skin-awakening products.

Senest i går var det en som spurte meg om jeg hadde vært å fått hudpleie siden huden min så frisk og sunn ut, da blir jeg selvfølgelig kjempeglad! Jeg forklarte at jeg ofte bruker kveldene mine til å ha hjemmespa der jeg først tar en varm dusj, etterpå smører jeg kroppen min med en deilig olje og peeler ansiktet med ISUN Rhassoul Exfoliant . Til slutt avslutter jeg det hele med å smøre meg med ISUN Chlorella Algae Mask. Jeg pleier faktisk å sove med den! Dagen etter har jeg en hud som gløder! Men hvis du skal sove med masken anbefaler jeg at du bruker et håndkle på puten.

FullSizeRender-3

 ISUN Hudpleiebehandling

Noe av det aller beste som finnes i verden er en ordentlig deilig hudpleiebehandling. Hvis du ønsker å gi deg selv og huden din det aller beste anbefaler jeg at du tar turen til Kilden Helse, hos Lynda Westhoff i Drammen.

imgres

Hos Lynda får du den mest fantastiske behandlingen og masse pleie for både kropp og sjel! Jeg følte meg som en prinsesse i syvende himmel når jeg var der og hadde en glødende, babymyk og deilig hud etterpå.

IMG_6144

Ingenting kan måle seg med en pleiende behandling og massasje med ISUN. Det ligger høyt opp på listen min for å si det sånn!

Her er link til behandlingene som Kilden Helse og Lynda Westhoff tilbyr:  http://www.lyndaw.no/behandlinger.html

Dette er noe huden virkelig trenger nå som vi er på det aller kaldeste og mørkeste. Det er også en fin måte å få testet ut hvilke av produktene som passer best for deg.