ISUN Det Aller Beste Innen Hudpleie

Når det gjelder hudpleie så sverger jeg til ISUN. Ved å velge ISUN sørger jeg for å ta vare på huden min, meg selv, mine barn og naturen.

FullSizeRender-3

Hudpleiens Supermat Og Raw Food!

Ingrediensene i ISUN inneholder store konsentrasjoner av svært aktive plantestoffer, som ikke er varmet opp over 40 grader. Dette innebærer at det er fortsatt rå og levende planteingredienser i produktene. I tillegg er ingrediensene nøye utvalgte økologiske eller viltvoksende planter av den aller beste kvalitet. ISUN inneholder også masse supermat planter, for eksempel inneholder denne fantastiske masken chlorella, som både nærer og renser huden. Denne masken er en av mine store favoritter siden jeg har litt tørr hud og den gir både næring og masse fuktighet. I tillegg virker den lindrende hvis du har sensitiv eller irritabel hud.

Vi spiser gjennom huden, så velg det du smører på den med omhu.

FullSizeRender-2

ISUN har et motto og det er Do No Harm! Produktene inneholder ikke noen skadelige stoffer, kun rene, nærende planteingredienser. I dagens samfunn er det så utrolig viktig siden vi, våre barn og naturen blir utsatt for så mye skadelige stoffer hvert eneste sekund. Her kan du lese mer om dette: http://isunskincare.no/golden-principle

Ved å velge å bruke produkter fra ISUN er du med på å skape helse for alle, også naturen, ikke bare deg selv. Dette er noe jeg syns er så utrolig viktig. Spesielt i hudpleiebransjen er det utrolig mye skadelige stoffer som skjuler seg overalt.

Mikroplast

Mikroplast, er eksempel på et skadelig stoff som både forurenser naturen og kroppen din. Du finner mikroplast i mange produkter, blant annet i skrubber og i tannkremer (!) Det er flere steder i verden som har forbudt mikroplast siden disse stoffene til slutt ender opp i havene og i maten vi spiser.

Mer om mikroplast:

https://www.facebook.com/Forby-Mikroplast-676433155714298/?fref=ts

Dessverre er det så store mengder skadelige stoffer som finnes i hudpleieprodukter at jeg ikke har nok kapasitet til å skrive om dem. Men jeg følte at det var viktig å ta opp mikroplast siden det er noe vi kan forby veldig snart, også her i Norge, hvis mange nok ønsker det. Dessuten fikk jeg et produkt i julegave som inneholdt mikroplast og hadde det ikke vært for at jeg sjekket produktet så hadde jeg brukt det på meg selv og mine barn.

Det beste rådet jeg kan gi er å sjekke ingredienslisten og kjøpe produkter som er sunne og rene nok til å spise.

Bedre Hudkvalitet Med ISUN

Jeg får ofte komplimenter for huden min, noe som gjør meg veldig glad og jeg har mye å takke ISUN for, når det gjelder kvaliteten på huden min.

Mitt hudpleieprogram akkurat nå:

ISUN Advanced Serum:

Dette fantastiske serumet beskytter huden og regenerer den, ingrediensene er stappede med aktive plantestoffer som fornyer og nærer huden. Jeg elsker dette produktet fordi jeg ser virkelig forskjellen når jeg bruker det. Jeg ser spesielt forskjell de dagene jeg bruker kun serumet når jeg sover.

http://isunskincare.no/advanced-serum.html

ISUN Ruby Nourishing Facial Oil:

Denne deilige olje gir huden min masse næring og sørger samtidig for at den ikke blir tørr. Bonus er at den etterlater en naturlig glød.

http://isunskincare.no/the-collection/ansikt/ruby-facial-oil.html

ISUN Soothing Relief

De dagene jeg er ekstra tørr og det er kaldt ute bruker jeg også ISUN Soothing Relief i tillegg, som dagkrem, over eller istedenfor Ruby oljen. Denne milde og deilige maske har jeg skrevet om før. Det som er så fint med den er at den er så mild og nærende at selv om du har veldig følsom hud så kan du bruke den. Den er også perfekt for små barn med sart hud, som dagkrem, på vinteren, eller etter at de har vært mye ute i solen, på sommeren.

http://isunskincare.no/soothing-relief-mask.html

FullSizeRender

Jeg kan virkelig ikke skryte nok av denne serien, det er ikke noen andre hudpleieprodukter som kan måles med kvaliteten og renheten i ISUN. Jeg har selv brukt serien i over sju år og er fortsatt like fornøyd! Så sjekk det ut, det anbefaler jeg virkelig.