Hjertelig Velkommen På Foredrag!

Torsdagen den 17 desember kl 18-20 holder jeg foredrag på Supernature By Life butikken

i Øvre Slottsgate 4 og jeg gleder meg masse!

A-4 Sara supernature (2)

Denne kvelden blir både en kosekveld med masse gode smaksprøver og en kveld med faglig påfyll når det gjelder helse og velvære. Jeg vil blant annet ta opp temaer som dietter, helsetematikker, gi deg enkle tips om hva du kan gjøre for å skape bedre helse og få kroppen i balanse, og hva du bør unngå når det gjelder det daglige kostholdet.

Jeg vil også snakke om både emosjonell og mental helse, supermat, urter og tradisjonell plantemedisin. I tillegg vil jeg fortelle litt om egenskapene til de forskjellige plantene og hvordan du kan bruke dem som redskaper til å gi helsen din et skikkelig løft.

Helt til slutt har vi spart det beste med hele kvelden, jeg vil være tilgjengelig som kosholdsveileder og gi veiledninger og svare på spørsmål, for de som ønsker det.

Under hele foredraget vil jeg og de andre i butikken gjøre vårt beste for at du skal få mest mulig ut av denne kvelden.

Håper vi ses!