Prøv disse sjokoladetrøflene. De anbefales!
Prinsippet bak denne oppskriften er å legge til noen ingredienser i en økologisk mørk sjokolade, eller en vanlig rå sjokolade bar, som både booster smaken og næringsinnholdet. Oppskriften er perfekt dersom du venter besøk eller når du har lyst til å lage noe som er superdeilig og enkelt!
Oppskrift Hemp Sjokoladetrøffel
150g Loving Earth Dark hvis du ønsker rå sjokoladetrøfler eller
150 g Green N Blacks 70 % hvis du ønsker å bruke vanlig sjokolade.
2-3 ss Kaldpresset Kokosolje
1 ts Purasana kakaopulver
1 ss Purasana kokosblomstsukker
1 ss Horizon Hvit Mandelsmør , du kan også bruke vanlig mandelsmør eller en annen type nøttesmør hvis du ønsker.
3 ss Purasana Hempfrø
En klype Purasana HimalayaSalt
En ts Naturata lønnesirup
Topping:
2 ss Purasana hempfrø
Fremgangsmåte:
Smelt først sjokoladen og kokosoljen over et vannbad. Ha de andre ingrediensene i en bolle og rør godt sånn at alt blir godt blandet. Tilsett kokos og sjokolade blandingen og rør litt til sånn at det blir en jevn, glatt og godt blandet røre. Hell røren i former med litt hempfrø i bunn. Sett formene i fryser til de skal nytes. De smelter i romtemperatur så de bør oppbevares kjølig.