Helseinvesteringen 2021

Helseinvesteringen 2021 gir deg en grundig, informativ og dyptgående innføring innen kosthold, ernæring og helse. 

Helseinvesteringen 2021 er for deg som ønsker å lære mer om helse, kosthold, ernæring og urtemedisin, i tillegg til å skape en gunstig endring i hverdagen, relatert til helsen. Du får mengder av dyptgående informasjon, støtte og veiledning til å oppgradere helsen din og kostholdet ditt.

Sara Chacko

Sara er kjent for sin store kompetanse innen helse, kosthold og urtemedisin og har veiledet både kjente og ukjente fjes i en årrekke. Helseinvesteringen 2021 har Sara lansert siden det er flere av hennes klienter som har etterspurt tettere oppfølging, veiledninger og kurs over tid.

Helseinvesteringen 2021

Helseinvesteringen 2021 er ikke en detoxkur, uten et kurs som gradvis integreres sånn at alle deltakerne kan skape de endringer de ønsker i hverdagen.

Hva Helseinvesteringen 2021 vil gi deg:

Sara deler en skriftlig kostholdsplan, til deltakerne under selve kursperioden, i tillegg til spesialtilpassede og smakfulle oppskrifter, tips og råd hver uke under selve kurset. Helseinvesteringen 2021 inkluderer også live matlaging sånn at deltakerne vil få mer innsikt i hvordan de kan lage både smakfulle og næringsrike retter.

Stikkord for kurset:

Enkelt, lettfordøyelig og næringsrikt. Informasjon og inspirasjon. Mye fokus på plantebasert mat og på å få sterkere immunforsvar, mer letthet, bedre konsentrasjonsevne og overskudd i hverdagen.

Pris: 

395:- / uke i seks uker og deltakerne forplikter seg til å være med fra uke en til og med uke seks.

Link og mer info om neste kurs: 

Helseinvesteringen 2021 ny runde med oppstart 26 august!

Ønsker du delta i Helseinvesteringen 2021?

Send mail:

sara.m.chacko@gmail.com