Foto: Oda Berby

Helseinvestering er den beste investeringen.
Har du gått og tenkt på å gjøre noe for deg selv og helsen din? Ønsker du en positiv forandring med god oppfølging? Da er dette noe for deg. Jeg vil holde en online workshop med veiledninger for en gruppe ukentlig, i åtte uker, fra midten av januar til begynnelsen av mars. Hjertelig velkommen til å bli med på en fantastisk helsereise.

Vi starter den 14 januar og jeg vil veilede en gruppe og holde ukentlige totimers workshops. Du vil få skreddersydd kostholdsplan som vil oppgraderes underveis i perioden i tillegg til oppskrifter, plan for urter og kosttilskudd.

Hver torsdag kveld vil jeg ha online workshop fra 1830-2030 der vi kan jobbe med det som trengs å bearbeides og justere planen etter deltakernes individuelle behov.

Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å gjøre varige endringer for helsen din der du får både veiledning og oppfølging i tillegg til støtte fra gruppen.

NB dette er ikke en kur eller et detoxprogram. 

Dette er en workshop med veiledning og oppfølging for at du skal kunne skape varige endringer og få den helsen og livskvaliteten du ønsker. Til slutt vil du også sitte igjen med store mengder kunnskap og bli rik på erfaringer når det gjelder både din egen og andres helse og kosthold, i tillegg til plantenenes fantastiske egenskaper. 

Pris: 375:-/uke i åtte uker.

Her finner du eventet.

Hjertelig velkommen skal du være!