Skål Med Superfresh Mocktail!

Ønsker alle godt nytt år med å dele en oppskrift på en frisk og deilig mocktail!

 imgres-5

For oss som ikke drikker alkohol kan det bli litt kjedelig med fester hvis det ikke finnes noen gode alternativer. Dette har heldigvis endret seg veldig de siste fem årene. Før var det som regel eplemost som ble servert til de som ikke ønsket alkohol på fest eller til maten. Nå er det nye tider og de fleste steder serverer kjempegode alkoholfrie alternativer og mocktails!

Oppskriften jeg deler i dag inneholder verdens beste ingefærbrus fra Whole Earth! Jeg syns den er kjempegod! Jeg er veldig glad i en te som heter Flower Power. Den har en kjempeflott rød farge og smaken er blomstrete og syrlig. Den inneholder hylleblomst, hibiskus og limeblomster. Hibiskusblomster er kjente for å være bra for fordøyelsen, immunforsvaret og at de inneholder mye C-vitamin.

imgres-3

Hylleblomster er også kjente for å være bra for immunforsvaret, luftveier, bihuler og andre respirasjonsproblemer. De er antibakterielle og inneholder noen sterke antioksidanter, blant annet quercitin, isoquercitin og antocyaner. Jeg er veldig glad i begge blomster i både te og som blandevann i drinker. Hylleblomstsaft er en stor favoritt.

Oppskrift Flower Power With A Twist:

1 dl Ferdigtrukket og sterk Clipper Flower Power

1,5 dl Whole Earth Sparkling Ginger

2 Båter lime

1 «Dæsj» eplejuice

Isbiter

Etter at teen er ferdig trukket og avkjølt heller du den i et glass med isbiter, topp det hele med Whole Earth Ginger, en «dæsj» eplejuice og press i saften fra to limebåter!

Skål og godt nytt år!

img_7862

Skål Og Godt Nytt År!