Vinn! Hempilicious Og Muligheten For Å Vinne En OBH Nordica Smoothiemaskin!

«Hempilicious» er den pefekte smoothien, hvis du har behov for å få i deg masse næring!

IMG_0019

I denne ukens Smooth Monday oppskrift er det hemp som har hovedrollen, derfor heter den selvfølgelig Hempilicious! Jeg har valgt å ha både hemp frø og hemp protein for at du skal få sikret deg godt med både plantebaserte proteiner og essensielle fettsyrer. Ellers er denne ukens smoothie veldig enkel, men likevel god, med få ingredienser sånn at den skal være lett å lage i en travel hverdag.

Bonus er at hemp er en svært miljøvennelig og bærekraftig plante, noe som er bra for både mennesker og natur!

Det er også litt ekstra essensielle fettsyrer i Hempiliocious, i form av Udo`s Choice, for at du skal få i deg det du trenger i løpet av dagen. Å få i seg nok essensielle fettsyrer er noe som er ekstra viktig nå som det er veldig kaldt ute.

Denne uken har jeg også en konkurranse der du kan vinne en smoothiemaskin! Mer om det under oppskriften!

Purasana Hemp Protein

download

Purasana hempprotein inneholder hempfrø, med skall, der fettet først har blitt presset ut og så blir det som er igjen pulverisert. Det er ikke bare bare spør du meg!

Hemp protein er rikt på blant annet magnesium, jern og inneholder også en god del kalium og kalsium, mangan, kobber og fosfor. Dette næringsrike planteproteinet inneholder også hele 20 aminosyrer (proteinenes byggesteiner), inkludert alle de ni essensielle aminosyrene. I tillegg er hemp protein rikt på fiber som er gunstige for tarmfunksjonen. Disse fibrene vil også virke stabiliserende på blodsukkeret. I hemp protein er det cirka 40 % protein, i tillegg til masse mikronæringsstoffer, fiber og vitaminer.

Purasana Hemp Frø

download-1

Purasana hemp frø er avskallede frø som er spesielt rike på essensielle fettsyrer. Hemp oljen er en av de mest lettopptakelige planteoljene for oss mennesker med en omega 3 og 6 balanse som ligner veldig på den vi har i vår kropp. Hemp frø inneholder også E- vitaminer, noe som blant annet er supert for hudkvaliteten. Ellers inneholder hemp frø omtrent de samme mengdene mikronæringsstoffene som i hemp protein.

Oppskrift Hempilicious

Vitalkost oppskrifter flyer A5 uke46

Trenger du en næringsbombe i dag så stikk innom din nærmeste Life helsekost butikk for en smaksprøve!

Konkurranse!

18006-1

Denne uken har jeg også en konkurranse der du kan vinne en smoothiemaskin som heter OBH Nordica Twister! Ønsker du å vinne så må du skrive i kommentarfeltet under dette innlegget på Facebooksiden, min hva jeg heter på Instagram!

Link med info om OBH Nordica Twister her

Vinneren annonseres i løpet av tirsdagen den 21 november!

Lykke til!