Som mange av dere vet holdt jeg foredrag i forrige uke og det ble en utrolig fin kveld med mange innspill og spørsmål, akkurat som jeg liker det. Alle deltakerne lagde god stemning og vi serverte green drinks, smoothies, te, sjokolade og kake!
Oppskrift Luxury Chocolate Cake:
2 dl finhakket Supernature Kakaomasse
1 dl Life kokosolje
4 ss Supernature Kakaopulver
2 ss Gula Java Kakao
1 ss VIM Lecithin
1 ss VIM Rice Bran
1 ts Helios vaniljepulver
1 dl Helios Hasselnøttsmør
4 ss strøkne Helios Mandelsmør
3 strøkne ss Helios Cashewsmør
1 dl Amanprana Gula Java Fin
1/4-1/2 dl Helios Lønnesirup
1/2 ts Kanel
Bittelitt Himalayasalt
Pynt: Hakkede pistasjnøtter, fiken, pecannøtter og valnøtter.
Først smelter jeg kakaomasse og kokosolje over et vannbad så blander jeg sammen alle ingrediensene forsiktig i en bolle og rører lenge til alt er jevnt og blandet. Du kan også helle alt i en kjøkkenmaskin for å få det blandet sammen raskt. Smak underveis og juster hvis du ønsker mer sødme, vanilje eller kanel. Til slutt heller du røren i en kakeform og topper alt med pyntingrediensene.Legg formen i fryseren til den stivner putt den i kjøleskapet cirka en halvtime/time før du server den.