Fantastisk Super Potions Kveld På Kolonihagen!

Super Potions eventet på Kolonihagen ble helt fantastisk! Jeg vil takke alle som kom og gjorde kvelden magisk!

img_6939

 

Kvelden begynte med en deilig r√łdbetssuppe og en liten presentasjon av kvelden. S√• snakket jeg litt om kosthold, √łkologi og b√¶rekraftig landbruk. Dette eventet gjorde jeg sammen med Vitalkost som er en leverand√łr av √łkologiske matvarer, noe som betyr mye for meg. Flere av de som kom jobber ogs√• med √• fremme b√•de helse og √łkologi, s√• det ble veldig god stemning etterhvert.

Jeg snakket ogs√• en god del om medisinske sopper, urter og matvarer som inneholder mye mikron√¶ringsstoffer.

Et annet viktig tema jeg tok opp var det √• n√¶re seg selv p√• alle plan, ikke bare fysisk! N√¶ring er s√• mye mer enn bare mat.

img_6933

Til slutt var det tid for å lage og smake på Super Potions, jeg lagde en med Foursigma/Foursigmatic Reishi:

img_6915

 

Jeg serverte ogs√• noen r√• sjokoladekaker helt til slutt for runde av en deilig kveld med god stemning.

img_6944

R√• Sjokoladekake Med T√łrket Aprikos Og Mandeldbunn

fullsizerender

Vi satser p√• √• lage fler lignende eventer etterhvert siden dette ble b√•de fullt og vellykket, da m√• du bli med!