Deilige energikuler med smak av kaffe og sjokolade som er perfekte når du trenger en oppkvikker!
Dagens oppskrift er superenkel å lage og fin å ha når du trenger en pick-me-up. Den er laget av blant annet Purasana råkakao pulver og smaker som godteri. Hvis du ønsker at kulene skal være mindre søte er det bare å begrense mengden kokosblomstsukker.
Raw Cacao, Chaga, Coffee, Energyballs
6 Dadler uten stein
6 ss Kaldpresset kokosolje
2-3 ss Purasana råkakao pulver
2 ss Purasana kokosblomstsukker
En klype Himalayasalt (kan sløyfes)
En pakke Foursigmatic chaga coffe pulver eller ½ ts Clipper instant kaffe pulver (kan sløyfes)
1 dl Glutenfrie havregryn
2 ss Mandelmel
Fremgangsmåte:
Bland kaffen med 1/3 dl vann. Kjør alle ingredienser til en jevn masse i en foodprosessor/kjøkkenmaskin. Lag baller, rull i kokosblomstsukker og eller litt kokosmasse. Sett kulende kjølig til de har stivnet, oppbevares i kjøleskap eller fryser. Kulene smelter og blir fort myke i romtemperatur.