Min Superenkle Og Superdigge Peanuttbutter Fudge!

Her er den etterspurte oppskriften på min deilige peanutbutter fudge.

IMG_8248

Jeg elsker enkle, sunne og digge dessertoppskrifter. En av grunnene til at jeg digger enkle oppskrifter er fordi at når jeg først får lyst på noe godt så vil jeg ha det med en gang. Denne peanuttbutter fudgen er veldig enkel og barna mine elsker den! Den tar maks 10 minutter å lage, etter det så må den bare stivne litt i fryseren og det tar ikke så lang tid. Perfekt spør du meg!

Flere av dere har smakt den når dere har vært på mine foredrag så dere vet at den er veldig god!

Monki/Horizon Peanuttbutter

imgres

Jeg har brukt peanøttsmør fra Monki/Horizon, syns de har fantastisk kvalitet på sine nøttesmør! Jeg har også tilsatt litt Purasana Lucuma, mest for at fudgen da vil inneholde enda mer næringsstoffer, men du kan fint sløyfe lucuma hvis du ikke har den liggende hjemme.

Oppskrift Saras Peanuttbutter Fudge

200 gr Monki/Horizon peanøttsmør

1/2 dl Biona kokosolje

1 ts Purasana Lucuma

3/4 dl Purasana kakaopulver

2-3 ss Naturata lønnesirup

½ dl Purasana kokossukker

1 ss Naturata vaniljepulver

Juster sødmen med kokossukker, enten du ønsker den søtere eller du vil ha den mindre søt.

Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor eller en kjøkkenmaskin (ikke blender), til blandingen er jevn og klapp den ut jevnt, i en form. Det går også å bruke tresleiv og røre for hånd. Pynt fudgen med hakkede nøtter, dekk til formen og oppbevar i fryseren. Fudgen kan også lages med to lag, en uten kakao og ekstra vaniljepulver som klappes ut i en form og legges i fryseren til den har stivnet. Så legges et lag med fudge som i oppskriften over oppå den første. Toppes med nøtter og kokossukker.

IMG_5350

Kanskje dette blir pinsehelgens store hit, det blir den garantert for oss!