Endelig Mandag Og Smooth Monday! Ukas Deilige Oppskrift Heter Purple Rain

Denne ukens Smooth Monday oppskrift er en hyllest til Prince og musikken han lagde og smoothien heter Purple Rain. Smoothien er egentlig en acai bowl som du kan fylle og toppe med så mye digg du bare kan!

IMG_0020

Denne uken er det tid for enda god dose med antioksidanter og essensielle fettsyrer! Som dere har skjønt er jeg veldig glad i acai. Denne ukens oppskrift inneholder min favorittkombinasjon, nemlig blåbær og acai.

Jeg har tidligere skrevet om acai her

Litt ekstra antioksidanter og essensielle fettsyrer hver dag gjør mye for både hud, immunforsvar og hjernefunksjonen, derfor er det noe jeg anbefaler alle å inkludere i det daglige kostholdet.

download

Har du lyst til å prøve denne deilige oppskriften er det bare å stikke innom din nærmeste Life helsekost butikk for en smaksprøve!

Oppskrift Purple Rain

1 ss Purasana acaipulver

2 ss Udo`s Choice

2 ss Purasana Ultra Mix Berries

1 dl Frosne blåbær

1 Liten moden banan

2 dl kokosmelk eller mandelmelk

Kjøres i blender til alt er jevnt. Toppes med for eksempel Purasana gojibær.

Jeg elsker topping og har på så mye jeg kan, i tillegg liker jeg litt tyggmotstand når jeg spiser smoothies, gjerne noe som knaser litt. Topping er også en fin måte å få i seg enda mer næringsstoffer under det ene lille måltidet. Forslag til mer topping: Purasana mullberries, Purasana hemp frø, Saltå Kvarn eple og kanel müsli, valnøtter, bananskiver, kokosflak eller mandelflak.

download-1

Minner alle om konkurransen jeg har gående her, jeg vil annonsere vinneren i løpet av ettermiddagen i morgen, så det er bare å bli med!