Digg, Enkel Og Mettende Supersmoothie!

I det siste har jeg hatt litt oppheng på hemp frø og hemp protein for å få i meg masse næring på en rask og enkel måte. Derfor deler jeg i dag oppskriften på en deilig og mettende hemp smoothie!

Purasanas Hemp Produkter

I mitt forrige innlegg delte jeg en god del informasjon om hemp frø og hemp protein fra Purasana som er de hemp produktene jeg bruker. Link til mitt forrige innlegg og hvorfor jeg er så glad i hemp finner du her

Noen ganger mener jeg det kan være deilig å få i seg masse grønt i en fei, samtidig som du blir mett og får i deg masse næring. Denne smoothien jeg deler i dag er tilfredsstillende på alle de punktene og du kan velge selv hvor søt du ønsker å ha den.

Oppskrift Mettende Hemp Smoothie

1 dl Dr Martens kokosvann

1/2 Banan

1/2 Eple

1 ss Purasana hemp protein

2 ss Purasana hemp frø

En håndfull økologisk spinat

4 Salatblader

1/2 Avokado

1,5 dl Økologisk kokosyoghurt

Topping:

Purasana gojibær, Purasana hemp frø og valnøtter

Kjør alle ingrediensene til en jevn blanding i en smoothiemaskin, nytes umiddelbart!