Deler i dag oppskriften på helt nydelig rå sjokoladekake!

fullsizerender-2

Appelsin Og Sjokolade

Kaken jeg deler i dag, smaker helt fantastisk med den nydelige kombinasjonen av appelsin og sjokolade. Den er perfekt √• servere til hele familien og er s√• sunn at den kan nytes som et mellomm√•ltid! H√łres kanskje litt for bra ut for √• v√¶re sant? Jeg elsker appelsin og sjokolade og har ofte denne smakskombinasjonen i mine oppskrifter.

Gojibær

Gojib√¶r er kjente for √• v√¶re rike p√• C-vitaminer, bioflavonider, antioksidanter, jern, sink, karotener og protein! De smaker s√łtt og litt syrlig og passer derfor perfekt sammen med appelsin.

Mullbær

Mullb√¶r inneholder ogs√• masse antioksidanter, C-vitamin og jern. Mullb√¶r inneholder ogs√• plantestoffer som gj√łr at noen sukkerarter brytes ned saktere i tarmen, som inneb√¶rer at de har en stabiliserende effekt p√• blodsukkeret.

Tranebær

Traneb√¶r er syrlige b√¶r og er kjente for √• hjelpe mot urinveisinfeksjon. De virker vanndrivende og inneholder plantestoffer som begrenser muligheten for mikroorganismer til √• feste seg til slimhinnene i urinveiene.

Rå Sjokoladekake Med Appelsin Og Superbær

2 dl Salt√• Kvarn cashewn√łtter

1 √łkologisk appelsin, uten steiner, med skall, sk√•ret i b√•ter.

1,5- 2 dl Purasana Ultra Mix Berries

1,5 dl Purasana kakaopulver

2 dl Biona kokosolje

1 ss Purasana Lucuma

2 ts Naturata vaniljepulver

1/2 ts Purasana himalaya salt

3 ss Naturata l√łnnesirup

1,5-2 dl Purasana kokossukker, kommer an p√• hvor s√łt du √łnsker at kaken skal v√¶re.

Revet appelsinskall og gojibær til pynt.

Smelt kokosoljen ved √• legge glasset i varmt vann. Bland alle de t√łrre ingrediensene i en bolle og tilsett den smeltede kokosoljen. Hell over blandingen i en kj√łkkenmaskin, ikke blender, og kj√łr til den blir til en jevn, myk og glatt r√łre. Ha r√łren i vanlig kakeform, cirka 22 cm i diameter. Putt kaken i fryseren i cirka en time, til den er helt fast. Pyntes med gojib√¶r og appelsinskall f√łr servering.

Kaken smelter i romtemperatur s√• den b√łr spises innen en halvtime/time etter at den er blitt tatt ut av fryseren!