Deilig Og Mettende Salatwrap Med Hemp Og Paprika Pate!

Vi trenger mer sommermat!

Nå er det på tide med masse deilige og friske oppskrifter som inneholder masse næring og protein. Oppskriften jeg deler i dag er superfresh, full av næring og er en perfekt smårett, eller som en lettere sommermiddag!

Matkreativiteten er på topp og sommeren er her! Det er endelig tid for ekstra friske, fargerike og smakfulle oppskrifter på sommermat. I dag deler jeg oppskriften på en paté med blant annet paprika, hemp protein, hemp frø og røde linser. Den er både rik, deilig, enkel og mettende, i tillegg helt plantebasert men likevel proteinrik. Patéen passer som tilbehør til det meste så her er det bare å teste i vei. Jeg serverte min i en salatwrap og det passet meg perfekt!

Oppskrift På Nydelig Salatwrap Med Hemp Og Paprika Paté

To stk søt rød paprika i biter

3-4 finhakkede fedd hvitløk

2 ss Purasana hemp protein

3 ss Purasana hemp frø

1 dl Ferdigkokte røde linser

En hel finhakket rød løk

2 ss Tamari

2 ss Monki tahin

2 ss Francisco Gomez extra virgin olivenolje

1 ss Kaldpresset økologisk kokosolje

Urtesalt

Chiliflak

En ss saft fra sitron

To ss finhakket persille

Stek løk, tre av fire fedd hvitløk, paprika, chiliflak og urtesalt i kokosoljen til de er møre og løken er gylden. Tilsett tamari, linser og urtesalt og stek litt til sånn at linsene har surret litt sammen med resten av ingrediensene i pannen. La alt stå og avkjøle litt til det er lunkent.

Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin/foodprosessor, tilsett olivenoljen, tahin, sitronsaften, den siste hvitløken, hemp frø og hemp protein. Kjør alt sammen til en jevn masse/røre.

Server på salatblader med cherrytomater, hakkede oliven, kapers, finhakket persille, spirer, villris, hemp frø og chiliflak.

Vel bekomme!