Aloe Vera, En Plante For Alt!

Aloe vera er kjent for å være bra for det meste, men for de fleste er den kjent for hudproblemer. Aloe vera er virkelig mer enn kun bra for hud, solbrenthet, myggstikk og insektsbitt, den helbreder på så mange områder!

De som kjenner meg vet at jeg elsker aloe vera, dessverre opplever jeg at det ikke alltid er så god kvalitet å få tak i. Du kan selvfølgelig kjøpe aloe vera fersk i enkelte butikker å lage juice selv, men for de som syns det er tungvint finnes det heldigvis aloe vera vann å få kjøpt i helsekostbutikkene.

Purasana Aloe Vera Vann Nyhet I Norge!

Nå kan du få aloe vera vann av god kvalitet i noen få butikker her i Oslo, et av de reneste, aloe vera vannene jeg har prøvd. Det er Purasana Pure Aloe Vera og du får kjøpt den på Life Majorstuen, den anbefales. Den er økologisk og kaldpresset, rik på mineraler og aktive plantestoffer.

Aloe vera er fantastisk for det meste, den vil optimalisere både næringsopptaket og væskeopptaket i kroppen og er super for alle som er dehydrerte, noe de fleste av oss er siden vi ikke får i oss nok vann av god kvalitet. De helbredende egenskapene til aloe vera mange, den er fantastisk for helbredelse av bindevev, sårheling, legning av alle type slag i tillegg til at den antibakteriell, sopphemmende og antiviral. Den er også super for fordøyelsen, tarmsystemet og slimhinnene i tarmen.

I tillegg har de aktive plantestoffene i aloe vera vist seg å være stimulerende på hudfornyelsen, noe som gjør at vi får bedre hudkvalitet ved inntak av aloe vera.

Purasana aloe vera vann kan du drikke rent eller utblandet med litt vann, en fin og oppfriskende drikk med mild smak.

Tips:

Jeg bruker også aloe vera når jeg blander min egen face mist for å gi fukt til huden i ansiktet.

Dette er sommerens beste produkt spør du meg, skål!