Mat, helse og livsstil

Ukens Smooth Monday Er Goji Og Chia-pudding!

Denne uken starter vi med en deilig og frisk goji og chia-pudding som vil gi deg en skikkelig Smooth Monday!

Smooth monday uke6_700x700_1

Denne uken er det superbær og chia som gjelder! Ukens oppskrift er både frisk og gir masse næringsstoffer, planteproteiner, antioksidanter og sunne fettsyrer, en skikkelig næringsbombe med andre ord. Chiapudding har blitt superpopulært de siste årene, sannsynligvis fordi chiafrø inneholder masse næring som blant annet essensielle fettsyrer, proteiner og fiber. De er i tillegg smaksneutrale, noe som gjør at de kan blandes i omtrent hva som helst. Det innebærer at chiafrø er perfekte å spise når du vil ha noe som er enkelt, sunt og som gir metthetsfølelse.

Purasana Mullbær Og Purasana Gojipulver

download-1

Ukens Smooth Monday oppskrift inneholder også både gojibær og mullbær som sørger for å gi deg både mikronæringsstoffer, sunne plantestoffer og antioksidanter. Plantestoffene i gojibær virker blant annet betennelseshemmende, immunstyrkende, i tillegg til at de inneholder zeaxanthin og karotener, som begge er spesielt gunstige for øyene! Siden de inneholder så store konsentrasjoner av karotener vil gojibær beskytte huden under soling og gi deg en jevnere hudtone. Mullbær er rike på både mikronæringsstoffer og sunne plantestoffer, blant annet antioksidanter, C-vitamin og jern. Mullbær inneholder også plantestoffer som gjør at noen sukkerarter brytes ned saktere i tarmen, som innebærer at de har en stabiliserende effekt på blodsukkeret.

 Oppskrift Goji Og Chia-pudding

Ønsker du at puddingen skal bli enda mer «creamy» og mettende kan du tilsette en halv banan og litt plantebaserte essensielle fettsyrer.

Vitalkost oppskrifter flyer A5 uke_6

For å få en smaksprøve på denne friske næringsbomben må du en tur innom din nærmeste Life helsekostbutikk.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *